Hulp nodig met inboeken? Bel 020-2134422

Zoek hier je klusje

TBPA ( Technische Bureau Polak Almere)

TOP PRO BADGE TOP PRO

4,87/5 - 15 reviews

TBPA ( Technische Bureau Polak Almere)
15
Reviews
7 jaar
Zoofy
Elektricien

Elektricien

Smart Home

Almere
15 klussen uitgevoerd
slim deurslot installeren , smart keukenapparatuur installeren , kookplaat
7 jaar in bedrijf bij zoofy als Elektricien, Smart Home

Over TBPA ( Technische Bureau Polak Almere) elektricien

Welkom bij TBPA ( Technische Bureau Polak Almere), dé expert op het gebied van elektricien klussen in de regio Almere. Inmiddels zijn we 7 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij TBPA ( Technische Bureau Polak Almere) zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted Lees meer...

Reviews over TBPA ( Technische Bureau Polak Almere)

Ik ben zeer tevreden over het oplossen van de storing. Adequaat. Inventief. Oplossingsgericht! Omdat ik niet weet wat anders had gemoeten/gekund dus een score van 4, maar een 5 is ook een optie.

Prima

denkt goed mee en legt uit eat hij doet.

Gerard heeft de spotjes in de badkamer gefixt die al jaren een probleem waren. Het was snel geregeld. Gerard heeft eerst goed uitgelegd wat het probleem was en hoe hij het ging oplossen. Voorzover ik kan beoordelen is de gekozen oplossing geen quick fix, maar duurzaam. Gerard is verder prettig in de omgang en mobiel goed bereikbaar. Kortom, ik ben erg tevreden.

Gerard is een vakman die mee denkt om de beste oplossing voor het probleem te kiezen. Ik zie geen verbeter punten. Hij heeft ons goed geholpen.

Gerard klaarde de klus snel én goed, terwijl het moeilijker was dan verwacht!

Heel fijn dat Gerard 's avonds direct na onze melding telefonisch contact met ons opnam om de situatie op te nemen en ons te helpen met terug aanzetten van de elektra. De volgende ochtend was hij op afgesproken tijd aanwezig om de beschadigde kabels te checken en gaf hij ons bij het weggaan aan dat we hem alsnog moesten bellen mocht er toch nog iets zijn wat we later zouden ontdekken.

Meneer legde alles goed uit.

Prima!

Top gedaan. Even een belletje dat er wat tussen gekomen was, ook al vantevoren contact gehad over de klus en de materialen. Vakkundig en vriendelijk!

Top!

Uitstekend!

Voert niet zomaar de werkzaamheden uit. Geeft meerdere oplossingen. Echt een vakman!!!

Vriendelijke en kundige man. Was er ca 1,5 uur na het maken van de melding, op een zondagmiddag. probleem met klein half uurtje verholpen. Prima!

Werkzaamheden meer dan naar tevreden afgehandeld.

Zoofy.nl 4.87 15 reviews

Vergelijkbare Elektriciens in de buurt

Pro image
OKE Techniek

3 reviews

Pro image
Dines Sivas Haustechnik

1 reviews

"

Andere diensten voor je huis

tuinonderhoud plinten leggen badkamermeubel op maat kunstgras aanleggen witgoed monteur betonlook vloer leggen badkamerventilator aansluiten complete babykamer 2 delige meubelset monteren buitendouche maken geiser vervangen plaatsen waterfilter installeren per uur isolerend raamfolie aanbrengen hele week glasbewassing ikea keuken plaatsen
Boek direct een vakman