Hulp nodig met inboeken? Bel 020-2134422

Zoek hier je klusje

Ro-las en instalatietechniek

TOP PRO BADGE TOP PRO

4,6/5 - 20 reviews

Ro-las en instalatietechniek
20
Reviews
5 jaar
Zoofy
Loodgieter

Rotterdam
20 klussen uitgevoerd
lekkende afvoer , hele dag , vlotter vervangen
5 jaar in bedrijf bij zoofy als Loodgieter

Over Ro-las en instalatietechniek loodgieter

Welkom bij Ro-las en instalatietechniek, dé expert op het gebied van loodgieter klussen in de regio Rotterdam. Inmiddels zijn we 5 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Ro-las en instalatietechniek zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Ro-las en Lees meer...

Reviews over Ro-las en instalatietechniek

De klus is geklaard. Afhankelijk dacht hij dat het materiaal niet geplaatst had kunnen worden. Later is hij hier op teruggekomen. Moest een paar onderdelen halen en heeft het wel voor elkaar gekregen.

De klus is wel afgerond maar of het geholpen heeft weet ik pas als het weer gaat regenen. Dan kan ik zien of het niet meer lekt.

De vakman voldeed zeker aan de verwachtingen. Als het goed is, is de lekkage verholpen.

Klus is prima en vakkundig gedaan. Vakman krijgt 1 ster minder omdat de klus niet op de gegeven voorkeurs tijdsperiode, maar een uur later, omdat de klus ervoor uitliep. Dat kan gebeuren. Ik werd daarover netjes op tijd over gebeld en er werd voor een uur later afgesproken. Goede vakman.

Netjes, zorgvuldig en flink doorgewerkt. Heel fijn.

prima werk afgeleverd. vriendelijke man, voor vrijdag een afspraak maar na enige miscommunicatie netjes zaterdag zijn afspraak nagekomen.

Stortbak is vervangen. Vakman was uiterst correct en bekwaam.

Vriendelijk en het probleem prima en snel opgelost!

De adviseur van de VVE had lekkage geconstateerd aan het hangend WC in de douche en hadden wij de hr. Orlando toegewezen via Zoofy. Gaandeweg werd door Hr. Orlando geconstateerd dat het geen lekkage was van het hangend WC-blok, maar de fout zat in de standleiding van het appartementsgebouw en moest een tegelwandplaat worden verwijderd om bij de standleiding te kunnen, deze is door de Hr. Orlando vakkundig gerepareerd tot grote tevredenheid van mij. Ook de vriendelijke wijze waarop hij te werk gaat is erg goed. Het probleem is goed opgelost, dank aan deze vakman. Tom Hurks Rotterdam

Alles verliep snel en netjes, ik was erg tevreden.

Een aardige loodgieter,legt alles goed uit en doet goed zijn werk. Ben zeker tevreden.

Een absolute vakman, die de tijd nam om de lekkage in mijn keuken op te sporen. Geen bangmakerij over hak- en sloopwerk om de lekkage te achterhalen, heb namelijk wel eens anders meegemaakt. Werk netjes uitgevoerd en zelfs meegedacht over hoe het beter kon! Factuur met goede uitleg en geen onverwachte of verborgen kosten.

Klus is netjes opgelost door een super aardige en behulpzame loodgieter.

Klus nog niet afgerond

Prettige manier van communiceren en het probleem is verholpen. Helemaal tevreden!

Prima inzet en goed resultaat.

Rolando heeft het probleem opgelost en de kraan gerepareerd. We zijn heel erg tevreden over het resultaat. Hij is een geweldige vakman.

Super vriendelijk en zeer vakkundig!

Top Vakman en betrouwbaar Zeer tevreden over de dienst

Zijn tevreden met het resultaat.

Zoofy.nl 4.6 20 reviews

Vergelijkbare Loodgieters in de buurt

Pro image
SMD Spek multidiensten B.V.

6 reviews

"

Andere diensten voor je huis

complete babykamer 3-delige meubelset monteren boom planten houtworm elektrapunt knieschot maken japans toilet installeren buitenkozijnen schilderen spotjes snelvulunit cv installeren buitenverlichting aanleggen elektra keuring vloer egaliseren urinoir verstopt lamellen ophangen smart tv installeren kapstok ophangen
Boek direct een vakman