11
Reviews
3 jaar
Zoofy
Timmerman
Loodgieter
Dakdekker

4,73/5 - 11 reviews

TOP PRO

klussenbedrijf Botijn

TOP PRO

4,73/5 - 11 reviews

Timmerman
Loodgieter
Dakdekker
Bergen (NH)
11 klussen uitgevoerd
sanitair , gaslek , kraan vervangen
3 jaar in bedrijf bij zoofy als Timmerman, Loodgieter and Dakdekker

Over klussenbedrijf Botijn loodgieter

Welkom bij klussenbedrijf Botijn, dé expert op het gebied van loodgieter klussen in de regio Bergen (NH). Inmiddels zijn we 3 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij klussenbedrijf Botijn zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. klussenbedrijf Boti Lees meer...

Reviews over klussenbedrijf Botijn

Naar volle tevredenheid geklaard, snel.

Schutting is naar verwachting geplaatst! Erg tevreden. Jeremy en zijn collega waren erg vriendelijk en professioneel. Ze waren ook erg sociaal. Erg tevreden met het eind resultaat!

Heel netjes gedaan en goed advies over wat de beste aanpak zou zijn, want het hout bleek veel meer verrot dan ik dacht. De rotte delen zijn vervangen en daarna is alles geverfd. Netjes afgeleverd en duidelijke en heldere communicatie over hoe lang het zou duren, wat de opties waren etc. Heel blij mee!

super vriendelijke en professional . Excellent

De klus is volledig geklaard. Prima werk geleverd. Ging veel sneller dan ik verwacht. Jeremy had een aanhanger meegenomen om de oude keuken direct naar de stort te brengen. Had ik totaal niet verwacht en daar was ik super blij mee. Hij heeft zelfs nog even snel de vaatwasser beneden in de garage voor ons gezet. Enigste min puntje(eigenlijk meer feedback) dat ik kan bedenken is dat ik niet van te voren ingelicht ben dat Jeremy met een collega kwam. Hierdoor hadden wij dubbele kosten. Uiteindelijk geen probleem gezien de klus met twee man sneller klaar is maar ik kan mij voorstellen dat het voor mensen met een beperkt budget een onaangename verrassing is. Jeremy bedankt voor het goeie werk!

Zoofy.nl
4.73

11 reviews

Vergelijkbare Timmermannen in de buurt

"
Boek direct een vakman