Regel nu jouw hovenier

Hovenier per uur

Vanaf €55 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 2293 hoveniers in jouw regio

Voor grote en kleine klussen in de tuin boek je een hovenier. Via de zoekbalk en op de hovenier pagina kun je alle klussen die een hovenier doet vinden. Alleen in het geval dat je jouw specifieke klus hier niet kunt vinden, kies je voor hovenier per uur. Omschrijf je klus in dat geval zo nauwkeurig mogelijk onder ‘Wat moet de hovenier doen?’ Alleen dan kunnen we je koppelen aan de geschikte vakman. Vrijwel altijd hebben wij een hovenier in de buurt die komt helpen wanneer jij dat wilt.

Regel nu jouw hovenier
220 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 7 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Boek een hovenier per uur

Via Zoofy boek je eenvoudig een hovenier voor een uur voor een vast uurtarief. Plaats je klus en wij regelen de rest. Een hovenier per uur is een service waarbij je een hovenier kunt inhuren voor een bepaalde tijd. Je betaalt de hovenier per uur voor de tijd die hij of zij besteedt aan het werk. De hovenier kan bijvoorbeeld tuinonderhoud doen, zoals het snoeien van bomen, het verwijderen van onkruid, het aanleggen van tuinpaden en het aanplanten van bloemen.

Voordeel van een hovenier per uur

Voordelen van een hovenier per uur zijn dat je alleen betaalt voor de tijd die je nodig hebt. Je hoeft dus geen vaste prijs te betalen voor een hele tuinrenovatie. Ook kun je de hovenier inhuren voor kleine klussen die je zelf niet kunt doen.

Kosten voor hovenier per uur

De mogelijke kosten van een hovenier per uur zijn afhankelijk van de hovenier die je inhuren. De prijs kan variëren van €55 tot €72 per uur.

Boek een hovenier per uur via Zoofy

Het is beter om een vakpersoon in te schakelen als je een grote tuinrenovatie wilt doen. Een vakpersoon heeft meer ervaring en kennis en kan je helpen bij het maken van de juiste keuzes. Ook kunnen ze je helpen bij het bepalen van de kosten.

Andere hoveniersklussen op Zoofy
Halve Week
Zomerklaar
Hele Week
Grind Leggen
Hele Dag

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af