Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

Je zoekt een Elektricien in Utrecht.

We helpen je daar graag mee!

Online bestellen (in 30sec)

- Of ff bellen? -

Telefonisch contact

De enige site in Nederland waar je online je elektricien bestelt, ook in Utrecht.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! ­čśÇ

Top elektricienklussen


Alle elektricienklussen

Zoek je elektricienklus

Elektricien uit Utrecht komt wanneer je wil

De gemiddelde beoordeling van onze  elektriciens

4.6/5 sterren gebaseerd op 392 reviews

Harry Huijsman

Jaimie Klomp

Andre van de Bor

Robbert Hilbert

Elektricien Utrecht gezocht (met spoed)?

Gevestigd in noord, oost, zuid of west Utrecht? Geen probleem. Onze vakmannen rijden alle richtingen uit. Hierbij rekenen wij voorrijkosten helemaal niet!

Bij zoofy.nl heb je verschillende mogelijkheden om een afspraak te plannen. Je kunt kiezen voor een spoedklus of een normale klus. Een spoedklus houdt in dat er binnen 20 minuten geregeld is dat er voor dezelfde dag nog een vakman naar je toekomt. Bij een normale klus kun je zelf een datum en tijd aangeven wanneer dit jou het beste uitkomt. Wij kijken dan welke vakman voor je beschikbaar is in Utrecht.

Zoofy is 24/7 voor je beschikbaar. De elektriciens die wij naar je sturen zijn geselecteerde en vakkundige vakmannen. Binnen een paar uur is de klus opgelost. Ook kun je je eigen elektricien uitkiezen. Bij de afspraak die je wilt inplannen, staan onze vakmannen op een rij. Je krijgt een goed overzicht van de elektriciens die in Utrecht je verder kunnen helpen. Ook de fotos en beoordelingen maken het gemakkelijker om de juiste vakman uit te kiezen.

De tarieven per vakman staan per uur aangegeven. Zo weet je wat je kunt verwachten. Een offerte kun je bij ons vrijblijvend aanvragen.

Het bedrag kun je meteen contact betalen. Geen contant geld in huis? Dat is niet erg. Je kunt het bedrag ook via iDeal overmaken. Een vakman kan ook een pinautomaat bij zich hebben.

In welke wijken hebben we elektriciens in Utrecht

De elektriciens van Zoofy werken in alle wijken in Utrecht. Van de binnenstad tot Overvecht en Leidsche Rijn. In Vleuten of de Meern. Als je een elektricien nodig hebt in Utrecht, waar dan ook. Onze elektriciens kunnen je snel helpen. Ook in alle buurten in Utrecht zijn onze elektriciens beschikbaar. Vleuterweide, kanaleneiland, Wittevrouwen, Terwijde. Overal in Utrecht. Ook als je geen fan bent van FC Utrecht komen we bij je langs.

Onze locatie in Utrecht

Reitdiepstraat 34-1A
3522GJ
utrecht
Telefoonnummer: 030-2270928

Openingstijden en betaalmethodes

We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.
Je kunt betalen met pin, contant, iDeal of per bank overschrijven.

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.