Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Elektricien bestelt, ook in Utrecht.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Elektricien klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je elektricien per uur.

elektricien per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannen



Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Elektricien?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Elektriciens in Utrecht

4.5/5 sterren gebasseerd op 22 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Elektricien Utrecht gezocht (met spoed)?

Gevestigd in noord, oost, zuid of west Utrecht? Geen probleem. Een elektricien uit Utrecht heb je via ons zo geregeld. Hierbij rekenen wij nooit voorrijkosten! Bij zoofy.nl heb je verschillende mogelijkheden om een afspraak te plannen. Bent u op zoek naar een van onze erkende elektriciens die een extra groep moet installeren? Kies dan voor een spoedklus. Dan maak je gebruik van onze extra snelle service. Vaak is binnen 20 minuten geregeld dat er voor dezelfde dag nog een vakman uit utrecht en omgeving naar je toekomt. Bij elektra werkzaamheden die minder urgentie hebben kies je zelf een datum waarop je graag geholpen wilt worden. Wij kijken dan welke vakman voor je beschikbaar is in Utrecht. Via onze website kun je dag en nacht een aanvraag insturen. Zoofy is namelijk 24/7 beschikbaar. De elektriciens die wij naar je sturen zijn geselecteerde en vakkundige vakmannen. Aan de hand van postcodes kunnen we de uurtarieven tonen die wij in Utrecht hanteren. Zo krijg je direct een indruk wat een klus gaat kosten. Voor grotere opdrachten als de elektrische installatie van een boiler of wellicht wil je graag jouw meterkast uitbreiden, dan kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. Vermeld bij de klasomschrijving dat je graag een prijsindicatie ontvangt. De elektricien die komt helpen zal dan direct contact met je opnemen om de klus te bespreken. Ook kan hij je informeren over vergelijkbare technieken in het geval je zelf niet een juiste keuze kan maken. Is een klus naar volle tevredenheid afgerond dat ontvang je een gespecificeerde factuur per mail. Deze kun je vervolgens veilig online afrekenen via Tikkie of iDeal. Gewoon overmaken mag natuurlijk ook. Daarna ontvang je van ons een mail waarin wij jou vragen om de elektricien die de klus heeft geklaard te beoordelen. Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid. Op basis van jou beoordeling bepalen wij of een vakman goed genoeg is om mee samen te werken. Alleen dan kunnen wij de beste elektriciens uit de provincie Utrecht blijven aanbieden.

In welke wijken hebben we elektriciens in Utrecht

De elektriciens van Zoofy werken in alle wijken in Utrecht. Van de binnenstad tot Overvecht en Leidsche Rijn. In Vleuten of de Meern. Als je een elektricien nodig hebt in Utrecht, waar dan ook. Onze elektriciens kunnen je snel helpen. Ook in alle buurten in Utrecht zijn onze elektriciens beschikbaar. Vleuterweide, kanaleneiland, Wittevrouwen, Terwijde. Overal in Utrecht. Ook als je geen fan bent van FC Utrecht komen we bij je langs.