Elektricien Utrecht
21 recensies

Onze elektriciens in Utrecht staan voor je klaar

bijv. 'Stopcontact plaatsen'
Elektriciens, Loodgieters, CV Monteurs, Schilders, Slotenmakers, Dakdekkers, Klusjesmannen, Timmermannen en Witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Geen voorrijkosten

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Elektricien Utrecht gezocht (met spoed)?

Gevestigd in noord, oost, zuid of west Utrecht? Geen probleem. Een elektricien uit Utrecht heb je via ons zo geregeld. Hierbij rekenen wij nooit voorrijkosten! Bij zoofy.nl heb je verschillende mogelijkheden om een afspraak te plannen. Bent u op zoek naar een van onze erkende elektriciens die een extra groep moet installeren? Kies dan voor een spoedklus. Dan maak je gebruik van onze extra snelle service. Vaak is binnen 20 minuten geregeld dat er voor dezelfde dag nog een vakman uit utrecht en omgeving naar je toekomt.

Populaire Elektriciën klussen Toon alle klussen
Populaire Elektriciën klussen

Recensies van klanten over de Elektriciëns van Zoofy in Utrecht

De Elektriciëns van Zoofy in Utrecht werden beoordeeld als 5 van 5 sterren met meer dan 21 recensies

Een klant
maandag 14 januari 2019

Super snel, super beleefd, goede communicatie & vakmanschap.

Een klant
dinsdag 8 januari 2019

Hamza top!!! Snel ter plaatsten en snel gehandeld om grotere (water) schade te voorkomen.

Een klant
zaterdag 29 december 2018

persoonlijk, betrokken en gaat door tot hij het probleem heeft opgelost.

Een klant
zaterdag 29 december 2018

Hamza was deskundig en klantvriendelijk. Prima vakman! Bij vervolgopdracht mag hij zeker terugkomen

Een klant
donderdag 27 december 2018

Gewoon goed. Binnen korte tijd de klus geklaard. Daarbij vriendelijk en voorkomend.

Een klant
zaterdag 22 december 2018

Sonny is een vakkundige en bovendien heel aardige man.

De Elektriciëns van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle Elektriciën klussen op een rijtje

In welke wijken hebben we elektriciens in Utrecht

Onze elektriciens huur je in voor alle elektra problemen en werken in alle wijken in Utrecht. Van de binnenstad tot Overvecht en Leidsche Rijn. In Vleuten of de Meern. Als je een elektricien nodig hebt in Utrecht, waar dan ook kun je 24 uur per dag een beroep op ons doen. Onze elektriciens kunnen je snel helpen. Ook in alle buurten in Utrecht zijn onze elektriciens beschikbaar. Vleuterweide, kanaleneiland, Wittevrouwen, Terwijde. Overal in Utrecht. Ook als je geen fan bent van FC Utrecht komen we bij je langs.

Bij elektra werkzaamheden die minder urgentie hebben kies je zelf een datum waarop je graag geholpen wilt worden. Wij kijken dan welke vakman voor je beschikbaar is in Utrecht. Via onze website kun je dag en nacht een aanvraag insturen.

Zoofy is namelijk 24/7 beschikbaar. De elektriciens die wij naar je sturen zijn geselecteerde en vakkundige vakmannen. Aan de hand van postcodes kunnen we de uurtarieven tonen die wij in Utrecht hanteren. Zo krijg je direct een indruk wat een klus gaat kosten.  Voor grotere opdrachten als de elektrische installatie van een boiler of wellicht wil je graag jouw meterkast uitbreiden, dan kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. Vermeld bij de klasomschrijving dat je graag een prijsindicatie ontvangt. De elektricien die komt helpen zal dan direct contact met je opnemen om de klus te bespreken. Ook kan hij je informeren over vergelijkbare technieken in het geval je zelf niet een juiste keuze kan maken.  Is een klus naar volle tevredenheid afgerond dat ontvang je een gespecificeerde factuur per mail. Deze kun je vervolgens veilig online afrekenen via Tikkie of iDeal. Gewoon overmaken mag natuurlijk ook. Daarna ontvang je van ons een mail waarin wij jou vragen om de elektricien die de klus heeft geklaard te beoordelen. Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid. Op basis van jou beoordeling bepalen wij of een vakman goed genoeg is om mee samen te werken. Alleen dan kunnen wij de beste elektriciens uit de provincie Utrecht blijven aanbieden.