Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

Je zoekt een Elektricien in Tilburg.

We helpen je daar graag mee!

Online bestellen (in 30sec)

- Of ff bellen? -

Telefonisch contact

De enige site in Nederland waar je online je elektricien bestelt, ook in Tilburg.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! ­čśÇ

Top elektricienklussen


Alle elektricienklussen

Zoek je elektricienklus

Elektricien uit Tilburg komt wanneer je wil

De gemiddelde beoordeling van onze  elektriciens

4.5/5 sterren gebaseerd op 174 reviews

David Busselaar

Bart Boot

Abdullah Barry

Ferry Bakker

Elektricien in Tilburg gezocht (met spoed)?

Allemaal nieuwe keukenapparatuur gekocht, maar niet genoeg stopcontacten in de keuken om al je nieuwe spullen ook daadwerkelijk te kunnen gebruiken? Of moet er juiste oude apparatuur worden gerepareerd? Of er nou iets moet gebeuren in je meterkast, moet worden gerepareerd of worden aangesloten; via Zoofy.nl regel je snel en voordelig een vakkundige elektricien!

Heb je een spoedklusje, dan kunnen we binnen 20 minuten een elektricien voor je regelen. Zo kun je snel je nieuwe keuken apparatuur gebruiken. Vul je Tilburgse postcode in en wij zorgen ervoor dat er dezelfde dag nog iemand bij je langskomt. Je hoeft dus niet onnodig te wachten en je bent geen extra geld kwijt aan voorrijkosten.

Onze elektriciens zijn zorgvuldig geselecteerd op vakkundigheid en betrouwbaarheid. Na het oplossen van jouw probleem, hoef je niet bang te zijn voor extra werk. Ze laten alles netjes bij je achter.

Geen spoedklus, maar wil je wel graag dat het probleem wordt opgelost? Geen probleem bij Zoofy.nl is dat mogelijk. Wij zijn 24/ 7 voor je geopend.Geef de datum en tijd aan waarop het jou het beste uitkomt dat de elektricien bij je langskomt. Via onze website heb je binnen enkele minuten een afspraak gemaakt. Vul je Tilburgse postcode in en selecteer een elektricien. Aan het aantal beoordelingen zie je hoe de gekozen elektricien wordt beoordeeld. Ook heeft elke vakman zijn eigen foto, zodat je weet wie er straks in tilburg voor de deur staat.

Bij elke elektricien zie je het uurtarief online staan. We hebben voor een aantal klussen een vaste prijs en we kunnen vrijblijvend een offerte voor je maken. Wanneer je geen contant geld in huis hebt, geen probleem. Je kunt het via iDeal overmaken. Sommige elektricien hebben ook een pinautomaat voor je meegenomen.

In welke wijken in Tilburg hebben wij elektriciens?

Als je een elektricien in Tilburg nodig hebt, dan kun je deze boeken in elke wijk in Tilburg. Het maakt dus niet uit waar je woont in Tilburg. Onder andere in De Hasselt, Dalem, Het zand. In elke wijk kun je jouw elektricien laten langskomen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en kunnen dus ook helpen als er spoed is en zelfs in het weekend. We zijn niet de goedkoopste, maar ook zeker niet duur. We rekenen zoals gezegd geen voorrijkosten.We rekenen hele nette tarieven ook in het weekend. Onze elektriciens zijn geen beunhazen. Dus je kunt hier niet de goedkoopste vinden, wel de beste! Ons netwerk van geselecteerde elektriciens zijn in Tilburg beoordeeld met een dikke 9!

Ook in het centrum van Tilburg, zijn onze elektriciens beschikbaar. Je kunt trouwens van alle vakmannen hun recensies gewoon online vinden.

Onze locatie in Tilburg

Biesenloop 11
5032CD
tilburg
Telefoonnummer: 013-2032238

Openingstijden en betaalmethodes

We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.
Je kunt betalen met pin, contant, iDeal of per bank overschrijven.

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.