Elektricien Leidschendam

Onze elektriciens in Leidschendam staan voor je klaar

bijv. 'Stopcontact plaatsen'
Elektriciens, Loodgieters, CV Monteurs, Schilders, Slotenmakers, Dakdekkers, Klusjesmannen, Timmermannen en Witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Geen voorrijkosten

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Elektricien Leidschendam

Je bent lekker op weg naar huis vanaf het centrum in Leidschendam, zie je opeens dat je huis helemaal donker is.. Zijn de stoppen nu alweer doorgeslagen? Tijdens deze donkere dagen is het natuurlijk niet prettig om steeds in het donker thuis aan te komen. Ga daarom heel gemakkelijk en snel naar Zoofy.nl.

Populaire Elektriciën klussen Toon alle klussen
Populaire Elektriciën klussen

Recensies van klanten over de Loodgieters van Zoofy in Leidschendam

De Loodgieters van Zoofy in Leidschendam werden beoordeeld als 5 van 5 sterren met meer dan 13 recensies

Een klant
maandag 24 december 2018

Is gewoon goed vakman, die afspraken nakomt

Een klant
maandag 24 september 2018

prima vaknan

Een klant
vrijdag 7 september 2018

Ingmar heeft iedere keer alles uitgelegd en daar was ik blij mee.

Een klant
donderdag 6 september 2018

Verstaat zijn vak,heeft een klantvriendelijke opstelling. Jammer dat hij naliet om over de geiser uitleg te geven. Ik kom er wel uit als techneut

Een klant
vrijdag 31 augustus 2018

Ingmar is geweldig in alle opzichten ! Heeft goed inzicht in waar hij mee bezig is. Hij legt rustig uit war de fout zit. En hij gaat aan het werk. Met de medeling als u nog vragen heeft hoor ik het graag! Een fijne man in de omgang en zijn werk doet geweldig.

Een klant
woensdag 29 augustus 2018

Snel en vakkundig

De Loodgieters van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle Elektriciën klussen op een rijtje

Leidschendam en omgeving

Wil je het liefst vanavond weer in een verlicht huis zitten? Dat kan bij Zoofy, bij een spoedklus nemen we binnen 20 minuten contact met je op. We laten je gelijk weten welke elektricien vanuit Leidschendam je gaat helpen die avond. Hij kan het probleem meteen voor je oplossen, maar hij kan nog wel meer dan dat. Niet alleen stroomstoringen verhelpen, maar ook het verplaatsen of aanleggen voor een groepenkast, het repareren van een lichtschakelaar of het repareren van de intercom.

We begrijpen als geen ander dat je dit het liefst zo snel mogelijk geregeld hebt. Spoed is misschien niet nodig, maar in vijf minuten heb je een afspraak al in je agenda staan en dat is natuurlijk wel heel fijn. Bij Zoofy.nl is dat heel normaal. Wij zijn namelijk 24 uur per dag voor je geopend om je te helpen, ook in het weekend.

Geeft de gewenste datum en tijd door en wij zullen ervoor zorgen dat er op dat tijdstip een goede elektricien bij je thuis langs komt.  Iedere elektricien is beoordeeld door zijn voorgaande klanten bij jou in Leidschendam, zo weet jij precies wie je straks voor de deur hebt. De tarieven van onze elektriciens kun je op onze website zien. Wij rekenen geen voorrijkosten en hebben de beste elektriciens voor je geselecteerd in Leidschendam. Je kan ook vrijblijvend een offerte opvragen. Na afronding van de werkzaamheden ontvang je altijd een Tikkie en factuur met betaallink via de mail. Zo gaat ook het betalen makkelijk en snel.