Momenteel wordt er hard gewerkt om verbeteringen door te voeren. De website kan weer klussen accepteren na 24-04-2024 om 08.00! Wij zien jou dan graag terug.

Zoek hier je klusje

Alex Hommes Techniek

TOP PRO BADGE TOP PRO

4,79/5 - 19 reviews

Alex Hommes Techniek
19
Reviews
7 jaar
Zoofy
Loodgieter

Loodgieter

Loodgieter

Elektricien

Cv monteur

Veenendaal
19 klussen uitgevoerd
kokend water kraan installeren , storing atag , gasleiding keuren
7 jaar in bedrijf bij zoofy als Loodgieter, Elektricien and Cv monteur

Over Alex Hommes Techniek loodgieter

Welkom bij Alex Hommes Techniek, dé expert op het gebied van loodgieter klussen in de regio Veenendaal. Inmiddels zijn we 7 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Alex Hommes Techniek zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Alex Hommes Techniek staa Lees meer...

Reviews over Alex Hommes Techniek

De klus is geklaard. Aardige man. Vond het alleen nogal prijzig voor de tijd dat hij bezig is geweest. Maar algemeen tevreden.

Goed werk, vakkundig afgehandeld

Ik ben zeer tevreden,er was een klein probleem om de douche passend aan te sluiten op de muur dat heeft hij mooi opgelost

Klus prima gedaan!

Alex had van tevoren geapt hoe laat hij er was. Alex was heel vriendelijk en kundig. Hij werkte heel netjes en secuur. De oude kraan met boiler heeft hij weggehaald en de Quooker is netjes gemonteerd. Hij heeft nog uitgelegd hoe de Quooker werkte. Was top. Zeker een aanrader.

Alex heeft zijn klus prima geklaard en goed contact gehouden over de planning.

Alex is een erg aardige man, keurig op tijd en weet wat hij doet. Onze Grohe Red kraan is kundig geïnstalleerd en goed werkend opgeleverd. Mochten we nog een keer iemand nodig hebben voor zoiets dergelijks, is hij zeker weer welkom.

Alex was er op de afgesproken tijd, was bereid om even te wachten omdat we de kraan moesten ruilen (we hadden een verkeerde gekocht), en heeft de klus vlot en keurig netjes gedaan. Vriendelijke man.

Alex was mooi op tijd, professioneel en erg aardig. Er werd rekening gehouden met mijn wensen en hij deelde zijn expertises. Kortom, top ervaring!

Deze vakman biedt echt zorg op maat en kan ik van harte aanbevelen. Hij levert accuraat werk, is schoon en sociaal. Wat wil je nog meer? Heel veel van dit soort vaklui want ze zitten tot over de oren in het werk.

Douchekraan inclusief S-koppeling goed en netjes vervangen.

Fijne vakkundige vent. Helder in communicatie. Harde werker.

Hij heeft het keurig gedaan!

Hij heeft keurig gewerkt en alles in korte tijd opgelost. Hij is goed uitgerust. Het zaagwerk voor het keukenkastje deed hij bij zijn bus. Voor de keukenkraan had hij zelf thuis alles goed voorbereid en onderdelen besteld zonder dat ik iets moest voorschieten.Hij is twee keer geweest en het totaalbedrag inclusief materialen is niet duur. Een dikke 10!!

Ik zag op internet dat Alex maar 2 beoordelingen had, allebei slecht, en vond het een beetje spannend. Maar mijn ervaring was heel positief. Prettig contact vooraf, mooi op tijd gekomen, prima werk geleverd en alles netjes achtergelaten.

Ja en heel netjes gedaan.

Op tijd aanwezig, net werk afgeleverd. Helemaal tevreden

Prima geholpen, echte vakman.

Prima geholpen. Nieuw sifon geïnstalleerd en aangegeven wat er nog verder moest gebeuren en wie ik hiervoor kon/moest gaan inschakelen

Zoofy.nl 4.79 19 reviews

Vergelijkbare Loodgieters in de buurt

"

Andere diensten voor je huis

open trap dichtmaken slimme oven installeren halve dag rolluiken monteren meubel schilderen tegels zetten verhuisservice met verhuislift traprenovatie drempelhulp plaatsen stucwerk tuin winterklaar maken roeitrainer installeren schoorsteenkap plaatsen border aanleggen complete babykamer 3-delige meubelset monteren lichtkoepel maken
Boek direct een vakman