customer support client We're hiring!

Customer Service Representative in Amsterdam

dinsdag 19 juli 2022

Als Customer Service Representative ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze vakmensen en opdrachtgevers en daardoor het visitekaartje Zoofy. Je werkt op de afdeling Customer Service en wordt onderdeel van een team van 6 gedreven professionals.

Gezocht marketing communicatie medewerker Marketing Communicatie

Marketing- & Communicatiemedewerker

maandag 16 mei 2022

Ben je net klaar met je studie Communicatie, Marketing of ben je een starter met 1-2 jaar ervaring? En ben je op zoek naar een plek met veel vrijheid en groeikansen om je carrière te beginnen? Zoek niet verder! Dit is jouw kans om samen met het marketingteam de groei van Zoofy in Nederland & Europa verder te
vergroten.
Computer specialist cartoon Vacatures Fulltime

Vakman support hero

vrijdag 01 april 2022

Ben jij de man of vrouw die wij zoeken? Als koelbloedige vakman support hero ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klusjesmannen en - vrouwen. Je bent het visitekaartje van het bedrijf en begeleidt onze app gebruikers om ervoor te zorgen dat zij Zoofy tot in de puntjes begrijpen.Vacatures stage stagiair stagiaire stage lopen

Stage Online Marketing & Social Media in Amsterdam

dinsdag 15 maart 2022

Hee, jij daar! Ben jij op zoek naar een leuke leerzame stage waarin je écht onderdeel van het team bent? Wil je meer ervaring opdoen op het gebied van (online) marketing en social media? Dan zoeken we jou!

Gezocht: Held(in) voor Stage Marketing Campagne Coördinator

donderdag 03 maart 2022

Ben jij op zoek naar een leuke leerzame stage waarin je écht onderdeel van het team bent? Wil je meer ervaring opdoen op het gebied van marketing campagnes en platform marketing? Dan zoeken we jou!

User experience designer ux ui Vacatures UX User Experience UX/UI UI User Interface

User Experience Designer (UX/UI)

vrijdag 29 oktober 2021

Ben jij onze nieuwe UX held(in)? Zoofy is op zoek naar een creatieve UX designer, die zijn of haar carrière in het UX vakgebied verder wil vormgeven.