We're hiring

Vakman Support Hero gezocht

donderdag 13 oktober 2022

Ben jij de persoon die wij zoeken? Als vakman support hero ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klusjesmannen en - vrouwen. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze vakmannen. Degene waarop ze op kunnen rekenen en die ervoor zorgt dat zij Zoofy tot in de puntjes begrijpen. Met je steeds meer groeiende kennis over Zoofy en de klusmarkt help je ze verder. En gaat het een keer mis? Dan weet jij als geen ander hoe je de vakman weer blij maakt.

customer support client We're hiring!

Klantenservice support

dinsdag 19 juli 2022

Als klantenservice support ben je het visitekaartje van Zoofy en ondersteun je dagelijks klanten en klusjesmannen- of vrouwen met vragen en suggesties. Jouw begeleiding en ondersteuning draagt bij aan een mooie samenwerking! Je komt te werken op de Customer Service en wordt onderdeel van een team met gedreven professionals. 

Gezocht marketing communicatie medewerker Marketing Communicatie

Marketing- & Communicatiemedewerker

maandag 16 mei 2022

Ben je net klaar met je studie Communicatie, Marketing of ben je een starter met 1-2 jaar ervaring? En ben je op zoek naar een plek met veel vrijheid en groeikansen om je carrière te beginnen? Zoek niet verder! Dit is jouw kans om samen met het marketingteam de groei van Zoofy in Nederland & Europa verder te
vergroten.
Vacatures stage stagiair stagiaire stage lopen

Stage Online Marketing & Social Media in Amsterdam

dinsdag 15 maart 2022

Hee, jij daar! Ben jij op zoek naar een leuke leerzame stage waarin je écht onderdeel van het team bent? Wil je meer ervaring opdoen op het gebied van (online) marketing en social media? Dan zoeken we jou!

Gezocht: Held(in) voor Stage Marketing Campagne Coördinator

donderdag 03 maart 2022

Ben jij op zoek naar een leuke leerzame stage waarin je écht onderdeel van het team bent? Wil je meer ervaring opdoen op het gebied van marketing campagnes en platform marketing? Dan zoeken we jou!

User experience designer ux ui Vacatures UX User Experience UX/UI UI User Interface

User Experience Designer (UX/UI)

vrijdag 29 oktober 2021

Ben jij onze nieuwe UX held(in)? Zoofy is op zoek naar een creatieve UX designer, die zijn of haar carrière in het UX vakgebied verder wil vormgeven.