Koelbloedige Vakman Support Hero

dinsdag 04 mei 2021

Ben jij de man of vrouw die wij zoeken? Als vakman support hero vlieg jij als een matchmaker bij Zoofy rond. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze vakmannen. Degene waarop ze op kunnen rekenen en die ervoor zorgt dat zij Zoofy tot in de puntjes begrijpen. Met je steeds meer groeiende kennis over Zoofy en de klusmarkt help je ze verder. En gaat het een keer mis? Dan weet jij als geen ander hoe je de vakman weer blij maakt.

support hero gezocht Vacatures

Vacature Support Hero

dinsdag 04 mei 2021

Hee, jij daar! Ben jij de Support hero die wij zoeken? Gewapend met een rode cape vlieg jij als een matchmaker bij Zoofy rond. Bij onze klantenservice koppel jij de juiste vakman aan de juiste klus.

support hero gezocht

Gezocht: Held(in) voor Stage Marketing Campagne Coördinator

woensdag 02 december 2020

Ben jij op zoek naar een leuke leerzame stage waarin je écht onderdeel van het team bent? Wil je meer ervaring opdoen op het gebied van marketing campagnes en platform marketing? Dan zoeken we jou!

support hero gezocht Vacatures stage stagiair stagiaire stage lopen

Stage UX/UI Design

maandag 01 juni 2020

Hee, jij daar! Vind jij het leuk om je te verdiepen in desktop & mobile (app) design en om te denken vanuit een gebruikersperspectief? Per direct hebben wij een plek vrij voor een nieuwe stagiaire in ons team.

support hero gezocht Vacatures stage stagiair stagiaire stage lopen

Stage Marketing & Social Media

maandag 01 juni 2020

Hee, jij daar! Ben jij op zoek naar een leuke leerzame stage waarin je écht onderdeel van het team bent? Wil je meer ervaring opdoen op het gebied van marketing campagnes en platform marketing? Dan zoeken we jou!

SEO wizard, wie komt ons versterken Vacatures

Gesloten: SEO specialist

maandag 23 december 2019

JOEHOE, VOOR DEZE BAAN HEBBEN WE IEMAND GEVONDEN!

Zoofy is op zoek naar een ware SEOwizard. Een die-hard SEO specialist die de rankings in Google als een sport ziet. Jij als SEO topsporter weet dat de bouncereet niets te maken heeft met het hit nummer Derrière van Femke Louise en weet als geen ander hoe je 'een lijk het beste kunt verbergen'. Klinkt goed toch? Solliciteer direct door je motivatie + cv te mailen en wie weet kom jij straks langs voor een bakkie link juice.