Vacatures

Gesloten! We hebben een top frontend ninja gevonden!

woensdag 19 juni 2019

Zet je schrap voor dé topbaan van deze zomer: Zoofy is namelijk op zoek naar een ware frontend ninja. Gewapend met jouw tech-sikkel ga jij zorgen dat ons platform onze ambitieuze plannen en groei aan kan. 

Vacatures

Gesloten! We hebben een heuse backend PHP-held gevonden.

woensdag 19 juni 2019

Zet je schrap voor dé droomvacature van deze zomer: Zoofy is namelijk op zoek naar een heuse programmeurbaas. Gewapend met je disruptieve technologie ga jij zorgen dat ons platform onze ambitieuze plannen en groei aan kan. 

Vacatures

Gezocht: Support Hero

dinsdag 21 mei 2019

Hee, jij daar! Ben jij de vak(antie)man of -vrouw die wij zoeken? Gewapend met een rode cape vlieg jij als een matchmaker bij Zoofy rond. Bij onze klantenservice koppel jij de juiste vakman aan de juiste klus. Lekker bijverdienen, zodat je later deze zomer lekker tussen de palmbomen kunt liggen dankzij je zuurverdiende centen. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en vakmannen. Jij bent een onmisbare schakel en met je steeds groeiende kennis over Zoofy help je ze verder. En gaat het een keer mis? Dan weet jij als geen ander how to make ‘em happy. Het zit in je karakter om anderen te helpen en je bent onverslaanbaar als het gaat om overzicht houden. Ben jij onze redder in nood?

Vacatures

Gesloten: (Junior) Copywriter tussen de palmen?

vrijdag 08 maart 2019

JOEHOE, VOOR DEZE BAAN HEBBEN WE IEMAND GEVONDEN!

Heb je een scherp pennetje, ben je goed gebekt, en weet je als geen ander hoe je goede content produceert voor social media en SEO? Mooi! Dan willen wij graag met je praten.