Tips, trucs, en meer zodat jij het meeste uit Zoofy haalt.

Alle ontwikkelingen die voor jou belangrijk zijn op een rij.

bijv. ‘Kraan vervangen’
Vacatures

Vacature Support Hero

maandag 01 juni 2020

Hee, jij daar! Ben jij de Support hero die wij zoeken? Gewapend met een rode cape vlieg jij als een matchmaker bij Zoofy rond. Bij onze klantenservice koppel jij de juiste vakman aan de juiste klus. Je draait flexibele roosters zodat je lekker kunt bijverdienen, en tegelijkertijd je met zuurverdiende centen weer een hoop leuke dingen kunt gaan doen. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en vakmannen. Jij bent een onmisbare schakel en met je steeds groeiende kennis over Zoofy help je ze verder. En gaat het een keer mis? Dan weet jij als geen ander how to make ‘em happy. Het zit in je karakter om anderen te helpen en je bent onverslaanbaar als het gaat om overzicht houden. Ben jij onze redder in nood?

Vacatures stage stagiair stagiaire stage lopen

Stage UX/UI Design

maandag 01 juni 2020

Hee, jij daar! Vind jij het leuk om je te verdiepen in desktop & mobile (app) design en om te denken vanuit een gebruikersperspectief? Per direct hebben wij een plek vrij voor een nieuwe stagiaire in ons team.

Vacatures

Gesloten: SEO specialist

maandag 23 december 2019

JOEHOE, VOOR DEZE BAAN HEBBEN WE IEMAND GEVONDEN!

Zoofy is op zoek naar een ware SEOwizard. Een die-hard SEO specialist die de rankings in Google als een sport ziet. Jij als SEO topsporter weet dat de bouncereet niets te maken heeft met het hit nummer Derrière van Femke Louise en weet als geen ander hoe je 'een lijk het beste kunt verbergen'. Klinkt goed toch? Solliciteer direct door je motivatie + cv te mailen en wie weet kom jij straks langs voor een bakkie link juice.

Vacatures

Gesloten: Manager klantenservice

dinsdag 29 oktober 2019

JOEHOE, VOOR DEZE BAAN HEBBEN WE IEMAND GEVONDEN!

Elke dag til jij de klantenservice van het dynamische online platform Zoofy weer naar een hoger plan. Zoofy is een scale up, waar een team van zo'n 20 (deeltijd) hardwerkende klantenservice medewerkers zich binnenkort afvragen hoe ze het in godsnaam ooit deden zonder jou.

Vacatures

Gesloten! We hebben een top frontend ninja gevonden!

woensdag 19 juni 2019

Zet je schrap voor dé topbaan van deze zomer: Zoofy is namelijk op zoek naar een ware frontend ninja. Gewapend met jouw tech-sikkel ga jij zorgen dat ons platform onze ambitieuze plannen en groei aan kan. 

Vacatures

Gesloten! We hebben een heuse backend PHP-held gevonden.

woensdag 19 juni 2019

Zet je schrap voor dé droomvacature van deze zomer: Zoofy is namelijk op zoek naar een heuse programmeurbaas. Gewapend met je disruptieve technologie ga jij zorgen dat ons platform onze ambitieuze plannen en groei aan kan.