Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

Je zoekt een Elektricien in Groningen.

We helpen je daar graag mee!

Online bestellen (in 30sec)

- Of ff bellen? -

Telefonisch contact

De gemiddelde beoordeling van onze  elektriciens

4.4/5 sterren gebaseerd op 18 reviews

Jos Groeneveld

Sjoerd Elsinga

Ryan Berkleef

Arnoud Ettema

Elektricien Groningen gezocht (met spoed)?

Als je snel een elektricien in Groningen nodig hebt, dan ben je hier aan het juiste adres. Bij Zoofy regel je met spoed, morgen of elk ander moment dat jou uitkomt een elektricien.

Als je last van een kortsluiting hebt, of als je een elektrische storing hebt, dan wil je snel geholpen worden. Klik je klus aan, kies het moment dat je geholpen wilt worden en wij doen de rest. Heb je een spoedje? Binnen 20 minuten is een afspraak geregeld. Dezelfde dag komt er nog iemand bij je langs om je storing op te lossen. En dat zonder voorrijkosten.

De elektriciens die op deze pagina staan zijn allemaal lokale vakmannen die uit de regio Groningen komen. Ze zijn daardoor snel bij je ter plaatse en helpen je snel tegen een fatsoenlijk uurtarief.

Heb je een klus die minder haast heeft? Kies dan voor "ander moment". Je kunt dan zelf kiezen wie je komt helpen en je kunt de beoordelingen en tarieven bekijken van de verschillende elektriciens bij jou in de buurt.

In welke wijken hebben we Elektriciens in Groningen

Waar je ook woont in Groningen, onze elektriciens komen snel bij je langs. Oost, West, Noord en Zuid, overal in Groningen komen we bij je langs om je te helpen met een elektricien.
In Vinkhuizen, Korrewegwijk, De Wijert en de Schildersbuurt en het centrum van Groningen. Ook in Oranjewijk, Driebond, Oude Roodehaan, Corpus en Hoogkerk.

Onze locatie in Groningen

Pelsterstraat 23
9711 KH
groningen
Telefoonnummer: 050-2112591

Openingstijden en betaalmethodes

We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.
Je kunt betalen met pin, contant, iDeal of per bank overschrijven.

Hulp nodig?+
Connecting...