Elektricien Groningen
33 recensies

Onze elektriciens in Groningen staan voor je klaar

bijv. 'Stopcontact plaatsen'
Elektriciens, Loodgieters, CV Monteurs, Schilders, Slotenmakers, Dakdekkers, Klusjesmannen, Timmermannen en Witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Geen voorrijkosten

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Elektricien Groningen gezocht (met spoed)?

Als je snel een elektricien in Groningen nodig hebt, dan ben je hier aan het juiste adres. Bij Zoofy regel je met spoed, morgen of elk ander moment dat jou uitkomt een elektricien. Als je last van een kortsluiting hebt of als je een elektrische storing hebt, dan wil je snel geholpen worden. Klik je klus aan, kies het moment dat je geholpen wilt worden en wij doen de rest.

Populaire Elektriciën klussen Toon alle klussen
Populaire Elektriciën klussen

Recensies van klanten over de Elektriciëns van Zoofy in Groningen

De Elektriciëns van Zoofy in Groningen werden beoordeeld als 5 van 5 sterren met meer dan 33 recensies

Een klant
woensdag 9 januari 2019

Uitstekende vakman!!

Een klant
zaterdag 8 december 2018

Is uitstekend bevallen! Deskundig en communicatief.

Een klant
donderdag 29 november 2018

Stipt op tijd; keurig

Een klant
woensdag 14 november 2018

CV KETEL DONNY, DE KETEL WAS ZO LUID ---- CV KETEL DONNY, HIJ KWAM ER ZIJN BED VOOR UIT ---- CV KETEL DONNY, GOUD EERLIJK EN GOEDKOOP ---- CV KETEL DONNY, WAT EEN FILANTROOP! ---- CV KETEL DONNY KETELS - HARTVERWARMENDE KETELS

Een klant
donderdag 8 november 2018

De vakman was heel correct in de omgang en precies in zijn werk. Dank

Een klant
donderdag 1 november 2018

Snel en goed geregeld!

De Elektriciëns van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle Elektriciën klussen op een rijtje

In welke wijken hebben we Elektriciens in Groningen

Waar je ook woont in Groningen, onze elektriciens staan 24 uur per dag en zeven dagen per week voor je klaar. Oost, West, Noord en Zuid, overal in Groningen komen we bij je langs om je te helpen met een elektricien.
In Vinkhuizen, Korrewegwijk, De Wijert en de Schildersbuurt en het centrum van Groningen. Ook in Oranjewijk, Driebond, Oude Roodehaan, Corpus en Hoogkerk.

Heb je een spoedklus? Binnen 20 minuten is een afspraak geregeld. Dezelfde dag komt er een ervaren elektricien bij je langs om je storing op te lossen. En dat zonder voorrijkosten. Alle klussen die met elektra te maken hebben worden vakkundig voor je gedaan. Bent u op zoek naar een elektricien voor een klus die minder haast heeft? Bijvoorbeeld het plaatsen van extra groepen. Kies dan voor "ander moment". Je kunt dan zelf kiezen wie je komt helpen en je kunt de beoordelingen en tarieven bekijken van de verschillende elektriciens bij jou in de buurt. De elektriciens die op onze website staan zijn allemaal lokale vakmannen die uit de regio Groningen komen. Ze zijn daardoor snel bij je ter plaatse en helpen je snel tegen een fatsoenlijk uurtarief. Onze vakmannen hebben altijd jarenlange ervaring. Elektrotechniek in Groningen is voor onze vakmannen dan ook geen enkel probleem. Een van onze elektriciens uit Groningen zorgt altijd voor een gepaste oplossing.