Je locatie

  Kies je klus

  Wanneer hulp?

  Boek je vakman

  Je zoekt een Elektricien in Arnhem.

  We helpen je daar graag mee!

  Online bestellen (in 30sec)

  - Of ff bellen? -

  Telefonisch contact

  Direct 'n top elektricien uit Arnhem

  Afspraak wanneer je wil. Geen voorrijkosten. Wij regelen 't voor je! 😀

  Top elektricienklussen


  Alle elektricienklussen

  Zoek je klus:


  Je locatie: (Arnhem)


  "Klanten beoordelen onze elektriciens met een 9,2/10


  Vragen of hulp met boeken? Bel ons
  085-0654812


  Kies zelf hoe je achteraf betaalt

  Zoek je elektricienklus

  Elektricien uit Arnhem komt wanneer je wil

  De gemiddelde beoordeling van onze  elektriciens

  4.7/5 sterren gebaseerd op 90 reviews

  Peter van Wijk

  Heino Heijmans

  Marlon de Waal

  Gert van Gessel

  Elektricien Arnhem gezocht (met spoed)?

  Last van kortsluiting? Moet er een extra groep in de groepenkast worden geplaatst? Wil je graag een leiding doorgetrokken hebben zodat je de wasmachine op een andere kamer kunt gebruiken? Regel dan direct je elektricien in Arnhem online. Je regelt binnen 30 seconden online een afspraak wanneer het jou uitkomt.

  Heb je spoed? Wil je nu geholpen worden met je elektraproblemen? Geen probleem. Wij regelen dat je vandaag nog een elektricien bij je in Arnhem hebt.

  Kan je elektrawerk even wachten? Of betaal je liever een lager tarief voor je elektricien? Regel hem dan morgen of op een ander moment. De elektricien kan de klus dan beter inplannen in zijn agenda en dat scheelt geld. Hij rekent trouwens geen voorrijkosten. Of je nou met spoed of op afspraak iemand regelt.

  Wil je een specifieke elektricien inplannen? Klik dan op inplannen op andere moment. Je kunt dan de elektriciens die in Arnhem beschikbaar zijn bekijken en al hun reviews lezen. Zou kun je iemand uitkiezen die jij graag over de vloer wilt hebben en waar jij een goed gevoel bij hebt.

  De prijzen voor een elektricien in Arnhem liggen tussen de 50 Euro en 75 Euro. Dat laatste vooral als je met spoed een elektricien nodig hebt. Plan je een elektricien in, dan betaal je 50 Euro per uur. Inclusief BTW. En zonder voorrijkosten.

  In welke wijken hebben we elektriciens in Arnhem

  Waar je ook woont in Arnhem, we komen overal bij je langs. Of je nou in Noord, Oost, Zuid of West woont maakt voor onze elektriciens niks uit.
  We komen in alle wijken en alle buurten. Zo komen we langs in Presikhaaf, Het Dorp, De laar, in de buurt van Gelredome, en Malburgen.

  Openingstijden en betaalmethodes

  We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.
  Je kunt betalen met pin, contant, iDeal of per bank overschrijven.

  Zo werkt Zoofy

  Snel de juiste vakman

  1

  Welke klus moet er gebeuren?

  Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

  2

  Wanneer komt het uit?

  Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

  3

  Vul je gegevens in

  We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

  Hulp nodig?+
  Connecting...