Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je elektricien bestelt, ook in amsterdam.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Top elektricienklussen

Alle elektricienklussen

Je locatie: (Amsterdam)


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Vragen of hulp met boeken? Bel ons
085-0471277


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

De gemiddelde beoordeling van onze elektriciens

4.5/5 sterren gebasseerd op 181 reviews

Zoofyhttps://zoofy.nl/zoofy_logo_white.png

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Zo regel je een elektricien uit Amsterdam

Je bent net geland op Schiphol, een heerlijke vakantie gehad. Maar eenmaal thuis in Amsterdam doet de verlichting het niet meer als gevolg van een kortsluiting. Je bent moe van de reis en wilt eigenlijk gewoon even thuiskomen. Toch moet je met spoed een elektricien regelen, maar ja... Het liefst een elektromonteur uit Amsterdam. Want dat is de elektricien extra snel ter plaatse.

Waar en hoe vind je met spoed een elektricien!?

Bij zoofy.nl! Je maakt dan gebruik van onze spoedservice. Binnen 20 minuten hebben wij een elektricien uit de hoofdstad voor je geregeld. Het enige wat jij hoeft te doen is je gegevens in te vullen. Wij zorgen voor de rest. Natuurlijk kun je bij ons ook een afspraak maken. We zijn 24 uur per dag voor je bereikbaar. Ook hiervoor vul je je gegevens in en mag je een vakman uitkiezen die in Amsterdam gevestigd is.

Al onze elektriciens zijn geselecteerde, betrouwbare en vakkundige vakmannen. Binnen een paar uur hebben ze de klus opgelost. De juiste automaten hebben ze bij zich. Verder werken ze ook alles netjes weg. Het voordeel van Zoofy is dat we geen voorrijkosten rekenen!

Alle bij ons aangesloten elektriciens in Amsterdam hebben wij persoonlijk gesproken. Na je klusaanvraag laten wij je weten welke elektricien of welk elektrabedrijf bij jou langskomt. De tarieven zijn ook bij de vakmannen per uur zichtbaar. Een offerte nodig? Laat het ons weten en vraag dit vrijblijvend aan.

Is de klus geklaard dan maakt de elektricien de factuur voor jou aan. Deze ontvang je per mail en kun je betalen via iDeal of Tikkie.

Welke tarieven rekent een Amsterdamse elektricien?

Voor de meeste klussen hanteren onze Amsterdamse elektromonteur uurtarieven van 65 euro incl BTW. Alleen voor spoedklussen en afspraken in het weekend betaal je iets meer.

In welke wijken hebben we elektriciens in Amsterdam?

Als je een elektricien nodig hebt in Amsterdam, dan kun je die boeken in welke wijk in Amsterdam je ook woont.Onder andere in het centrum, in stadsdeel Noord, Oost, West, Nieuw-West, Zuid en Zuidoost. In elk stadsdeel kun je jouw elektricien snel langs laten komen.

Alle wijken betekent dus ook alle buurten. In de Waterlandpleinbuurt, in Kadoelen, Vogeldorp. De Postjesbuurt en Trompbuurt. Overal in Amsterdam komen onze elektriciens jou helpen met je elektraproblemen.