Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

Je zoekt een Elektricien in Amsterdam.

We helpen je daar graag mee!

Online bestellen (in 30sec)

- Of ff bellen? -

Telefonisch contact

De enige site in Nederland waar je online je elektricien bestelt, ook in Amsterdam.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! ­čśÇ

Top elektricienklussen


Alle elektricienklussen

Zoek je elektricienklus

Elektricien uit Amsterdam komt wanneer je wil

De gemiddelde beoordeling van onze  elektriciens

4.5/5 sterren gebaseerd op 466 reviews

Ron Sijmons

Barry van Beek

Richard Huis in 't Veld

Fred van Houten

Elektricien Amsterdam gezocht (met spoed)?

Je bent net geland op Schiphol, een heerlijke vakantie gehad, komt thuis en merkt dat je kortsluiting gehad hebt. Je bent moe van de reis en wilt eigenlijk gewoon even thuiskomen. Toch moet je een elektricien regelen, maar ja... Waar en hoe vind je een elektricien. Bij zoofy.nl!

Je maakt dan gebruik van de Zoofy spoedservice. Binnen 20 minuten hebben wij een elektricien voor je geregeld. Het enige wat jij hoeft te doen is je gegevens in te vullen. Wij zorgen voor de rest. Natuurlijk kun je bij ons ook een afspraak maken. We zijn 24 uur per dag voor je bereikbaar. Ook hiervoor vul je je gegevens in en mag je een vakman uitkiezen die in Amsterdam gevestigd is.

Al onze elektriciens zijn geselecteerde, betrouwbare en vakkundige vakmannen. Binnen een paar uur hebben ze de klus opgelost. De juiste automaten hebben ze bij zich. Verder werken ze ook alles netjes weg. Het voordeel van Zoofy is dat we geen voorrijkosten rekenen!

Op onze site zie je beoordelingen van klanten die de elektriciens in Amsterdam beoordeeld hebben. Ook is er per elektricien een foto zichtbaar, dan weet je wie je straks kan verwachten. De tarieven zijn ook bij de vakmannen per uur zichtbaar. Een offerte nodig? Laat het ons weten en vraag dit vrijblijvend aan.

Geen contant geld in huis? Via de factuur kun je het bedrag met iDeal overmaken. Zelfs hebben sommige vakmannen een pinautomaat mee. Zo kun je het bedrag meteen pinnen.

In welke wijken hebben we elektriciens in Amsterdam?

Als je een elektricien nodig hebt in Amsterdam, dan kun je die boeken in welke wijk in Amsterdam je ook woont. Onder andere in het centrum, in stadsdeel Noord, Oost, West, Nieuw-West, Zuid en Zuidoost. In elk stadsdeel kun je jouw elektricien snel langs laten komen. Alle wijken betekent dus ook alle buurten. In de Waterlandpleinbuurt, in Kadoelen, Vogeldorp. De Postjesbuurt en Trompbuurt. Overal in Amsterdam komen onze elektriciens jou helpen met je elektraproblemen.

Onze locatie in Amsterdam

Van Boshuizenstraat 427
1082AR
amsterdam
Telefoonnummer: 020-2619510

Openingstijden en betaalmethodes

We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.
Je kunt betalen met pin, contant, iDeal of per bank overschrijven.

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.