Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

Je zoekt een Elektricien in Almere.

We helpen je daar graag mee!

Online bestellen (in 30sec)

- Of ff bellen? -

Telefonisch contact

De enige site in Nederland waar je online je elektricien bestelt, ook in Almere.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! ­čśÇ

Top elektricienklussen


Alle elektricienklussen

Zoek je elektricienklus

Elektricien uit Almere komt wanneer je wil

De gemiddelde beoordeling van onze  elektriciens

4.5/5 sterren gebaseerd op 223 reviews

Michael Schuring

Ad Schimmel

Sandor Horvath

Henk Vedder

Elektricien Almere gezocht (met spoed)?

Vanavond komen je vrienden op de koffie voor je verjaardag. Je stelt voor om een heerlijke appeltaart te bakken. Tijdens het bakken krijg je kortsluiting. Die appeltaart moet natuurlijk wel voor vanavond gebakken zijn. Je besluit om snel contact op te nemen met zoofy.nl.

Wij hebben binnen 20 minuten een elektricien voor je geregeld. Via de spoed button vul je je gegevens in en regelen wij dat er snel iemand naar je toe komt. Onze erkende vakmannen leveren uitstekend werk en je kunt Zoofy 24 uur per dag bereiken.

Voer je postcode in en zie meteen wie er in de omgeving van Almere beschikbaar is. Bij elke elektricien staat een foto en hebben klanten een beoordeling achter gelaten. Zo maken wij je de keuze voor een vakman extra makkelijk.

Mocht je een afspraak willen maken bij Zoofy is dat ook geen probleem. Kies jouw vakman uit en selecteer een datum en tijd. Een vakman uit Almere komt op jou gewenste tijd naar je toe. De voorrijkosten zijn bij ons gratis! Wij rekenen helemaal geen voorrijkosten.

Elke elektricien heeft een tarief per uur online staan. Een offerte mag je bij ons vrijblijvend aanvragen. Je kunt bij onze vakmannen contant of met iDeal betalen. Als een vakman een pinautomaat mee heeft, dan kun je het bedrag ook meteen pinnen.

In welke wijken hebben we elektriciens in Almere

In alle wijken van Almere zijn onze elektriciens beschikbaar. In Almere Haven en Stad. Buiten en Poort. Hout en Pampus. Wij zijn er snel bij om je te helpen. Alle buurten van Almere liggen in ons werkgebied. In de Muziekwijk, de Filmwijk, Stevenwijk en Literatuurwijk. Overal in Almere staan we zo bij je op de stoep. Leuke namen trouwens, al die buurten! Daar kunnen ze buiten Almere nog wat van leren.

Openingstijden en betaalmethodes

We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.
Je kunt betalen met pin, contant, iDeal of per bank overschrijven.

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.