Je locatie

  Kies je klus

  Wanneer hulp?

  Boek je vakman

  Je zoekt een Elektricien in Almere.

  We helpen je daar graag mee!

  Online bestellen (in 30sec)

  - Of ff bellen? -

  Telefonisch contact

  Direct 'n top elektricien uit Almere

  Afspraak wanneer je wil. Geen voorrijkosten. Wij regelen 't voor je! 😀

  Top elektricienklussen


  Alle elektricienklussen

  Zoek je klus:


  Je locatie: (Almere)


  "Klanten beoordelen onze elektriciens met een 9,2/10


  Vragen of hulp met boeken? Bel ons
  085-0654812


  Kies zelf hoe je achteraf betaalt

  Zoek je elektricienklus

  Elektricien uit Almere komt wanneer je wil

  De gemiddelde beoordeling van onze  elektriciens

  4.6/5 sterren gebaseerd op 119 reviews

  Raymond Bennenk

  Ad Schimmel

  Michael Schuring

  Henk Vedder

  Elektricien Almere gezocht (met spoed)?

  Vanavond komen je vrienden op de koffie voor je verjaardag. Je stelt voor om een heerlijke appeltaart te bakken. Tijdens het bakken krijg je kortsluiting. Die appeltaart moet natuurlijk wel voor vanavond gebakken zijn. Je besluit om snel contact op te nemen met zoofy.nl.

  Wij hebben binnen 20 minuten een elektricien voor je geregeld. Via de spoed button vul je je gegevens in en regelen wij dat er snel iemand naar je toe komt. Onze erkende vakmannen leveren uitstekend werk en je kunt Zoofy 24 uur per dag bereiken.

  Voer je postcode in en zie meteen wie er in de omgeving van Almere beschikbaar is. Bij elke elektricien staat een foto en hebben klanten een beoordeling achter gelaten. Zo maken wij je de keuze voor een vakman extra makkelijk.

  Mocht je een afspraak willen maken bij Zoofy is dat ook geen probleem. Kies jouw vakman uit en selecteer een datum en tijd. Een vakman uit Almere komt op jou gewenste tijd naar je toe. De voorrijkosten zijn bij ons gratis! Wij rekenen helemaal geen voorrijkosten.

  Elke elektricien heeft een tarief per uur online staan. Een offerte mag je bij ons vrijblijvend aanvragen. Je kunt bij onze vakmannen contant of met iDeal betalen. Als een vakman een pinautomaat mee heeft, dan kun je het bedrag ook meteen pinnen.

  In welke wijken hebben we elektriciens in Almere

  In alle wijken van Almere zijn onze elektriciens beschikbaar. In Almere Haven en Stad. Buiten en Poort. Hout en Pampus. Wij zijn er snel bij om je te helpen. Alle buurten van Almere liggen in ons werkgebied. In de Muziekwijk, de Filmwijk, Stevenwijk en Literatuurwijk. Overal in Almere staan we zo bij je op de stoep. Leuke namen trouwens, al die buurten! Daar kunnen ze buiten Almere nog wat van leren.

  Openingstijden en betaalmethodes

  We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.
  Je kunt betalen met pin, contant, iDeal of per bank overschrijven.

  Zo werkt Zoofy

  Snel de juiste vakman

  1

  Welke klus moet er gebeuren?

  Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

  2

  Wanneer komt het uit?

  Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

  3

  Vul je gegevens in

  We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

  Hulp nodig?+
  Connecting...