Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

Je zoekt een Elektricien in Alkmaar.

We helpen je daar graag mee!

Online bestellen (in 30sec)

- Of ff bellen? -

Telefonisch contact

De enige site in Nederland waar je online je elektricien bestelt, ook in Alkmaar.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Top elektricienklussen


Alle elektricienklussen

Zoek je elektricienklus

Elektricien uit Alkmaar komt wanneer je wil

De gemiddelde beoordeling van onze  elektriciens

4.6/5 sterren gebaseerd op 171 reviews

Claudio Nunziata

Ron Sijmons

Werner Birekoven

Willem Clots

Elektricien Alkmaar gezocht (met spoed)?

Je vrienden komen gezellig een dagje bij je langs in Alkmaar. Ze zijn hier nog niet eerder geweest en je wilt natuurlijk een goede indruk van de stad achterlaten. Aangezien het als de Kaasstad bekend staat, heb je besloten om de kaasfondue klaar te zetten. Je vindt het fijn om de fondue van te voren even te testen, maar komt er al gauw achter dat je stopcontact niet meer werkt. Wanneer je de stekker gebruikt, slaan meteen de stoppen door. Dit was niet de planning en schakelt dus meteen zoofy.nl in, zodat je je vrienden niet teleurstelt en gewoon kunt kaasfonduen.

Maak meteen een afspraak op onze site. Via de spoed button hebben wij binnen 20 minuten een vakman voor je geregeld die vandaag nog langs komt. Een van de door ons geselecteerde vakmannen uit Alkmaar, komt je dan meteen helpen. Wij rekenen trouwens geen voorrijkosten!

Heb je ook een klusje voor een elektricien van Zoofy, maar is er geen spoed bij nodig? Vul dan je postcode in en maak een afspraak met een van onze vakmannen. De tijd en datum mag je zelf aangeven. Ook kun je kiezen wie je het liefst komt helpen. Door middel van de foto en beoordeling bij elke elektricien, weet je wie je kunt verwachten.

Alle tarieven van de elektriciens zie je bij de vakman erbij staan. Deze prijzen zijn per uur. Mocht je graag eerst een offerte willen laten maken, is dit ook geen probleem. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Dan weet je wat je kunt verwachten.

Wanneer de vakman klaar is met de klus, kun je meteen contant afrekenen of je maakt het over via iDeal. Enkele elektriciens hebben ook een pinautomaat voor je meegenomen, om het je nog gemakkelijker te maken.

In welke wijken hebben we elektriciens in Alkmaar

We kunnen in alle wijken in Alkmaar voor jou een elektricien regelen. Van Overdie tot Oudorp en Huiswaard. Overal, ook in de binnenstad kunnen we je aan een elektricien helpen.

Dat betekent dus ook dat we in alle buurten in Alkmaar voor je beschikbaar zijn. Onze elektriciens komen op elke plek jouw elektraproblemen in het Alkmaarse oplossen.

Van Kooimeer tot Dillenurg en Stadhouderskwartier. Er is geen plek waar de elektriciens niet komen om je te helpen.

Openingstijden en betaalmethodes

We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.
Je kunt betalen met pin, contant, iDeal of per bank overschrijven.

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.