3
Reviews
5 jaar
Zoofy
Schilder
Vloerspecialist
Behanger

5/5 - 3 reviews

TOP PRO

InDruk Totaalbouw

TOP PRO

5/5 - 3 reviews

Schilder
Vloerspecialist
Behanger
Oostzaan
3 klussen uitgevoerd
5 jaar in bedrijf bij zoofy als Schilder, Vloerspecialist and Behanger

Over InDruk Totaalbouw schilder

Welkom bij InDruk Totaalbouw, dé expert op het gebied van schilder klussen in de regio Oostzaan. Inmiddels zijn we 5 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij InDruk Totaalbouw zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. InDruk Totaalbouw staat voor je kla Lees meer...

Reviews over InDruk Totaalbouw

De klus is geklaard, deur staat weer mooi in de verf. Vriendelijke betrouwbare man, ik moest tussendoor nieuw beslag voor de deur halen dus hij is ook alleen geweest, geen problemen. Heeft ook zijn lunchpauze niet meegerekend in de uren. Helemaal TOP !

Wij zijn ontzettend blij met het werk dat Martin verricht heeft! De PVC vloer is heel netjes gelegd en goed afgewerkt. Wij raden Martin zeker aan!

Martin is een echte vakman. Het was niet het meest makkelijke behang om mee te weken, maar als je het eindresultaat ziet zou je dit niet zeggen. Alles zit er keurig op, loopt in het juiste patroon en geen naden te zien. Ik zou Martin dan ook zeker aanraden!

Zoofy.nl
5

3 reviews

Vergelijkbare Schilders in de buurt

"
Boek direct een vakman