15
Reviews
2 jaar
Zoofy
Klusjesman
Klushulp
Elektricien

5/5 - 15 reviews

TOP PRO

Allround klusjesman

TOP PRO

5/5 - 15 reviews

Klusjesman
Klushulp
Elektricien
Haarlem
15 klussen uitgevoerd
2 jaar in bedrijf bij zoofy als Klusjesman, Klushulp and Elektricien

Over Allround klusjesman elektricien

Welkom bij Allround klusjesman, dé expert op het gebied van elektricien klussen in de regio Haarlem. Inmiddels zijn we 2 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Allround klusjesman zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Allround klusjesman staat voo Lees meer...

Reviews over Allround klusjesman

Great work. On time. No complaints.

Very happy with the service.

Nourdin is een ontzettend aardige man die op kundige wijze het probleem met toelichting aan mij het probleem heeft opgelost en me tips gegeven heeft ten aanzien van wat ik aan de verhuurder moet melden inzake te zware deur t.o.v. de scharnieren. Aanrader deze "klusser"

Nourdin is een ontzettende aardige en vooral kundige man. Ik heb de klus (in elkaar zetten pax kast met schuifdeuren) heel last minute geplaatst en hij kon de volgende morgen al. Hij was stipt op tijd en heeft hard gewerkt. Ik ben zeer blij met het resultaat en met de hulp van Nourdin!

Eindresultaat is prachtig, wij zijn super blij met zijn hulp. Alles ging super snel, goede communicatie en heel vriendelijk!

Goed werk afgeleverd. zeer tevreden. afmetingen zijn correct. toppie!!!

Zoofy.nl
5

15 reviews

Vergelijkbare Klusjesmannen in de buurt

"
Boek direct een vakman