Hulp nodig met inboeken? Bel 020-2134422

Zoek hier je klusje

Lala kozijnen en deuren

TOP PRO BADGE TOP PRO

4,71/5 - 7 reviews

Lala kozijnen en deuren
7
Reviews
3 jaar
Zoofy
Loodgieter

Loodgieter

Loodgieter

Klusjesman

Elektricien

Geldrop
7 klussen uitgevoerd
dimmer aansluiten , bidet plaatsen , schaduwdoek ophangen
3 jaar in bedrijf bij zoofy als Loodgieter, Klusjesman and Elektricien

Over Lala kozijnen en deuren loodgieter

Welkom bij Lala kozijnen en deuren, dé expert op het gebied van loodgieter klussen in de regio Geldrop. Inmiddels zijn we 3 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Lala kozijnen en deuren zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Lala kozijnen en deure Lees meer...

Reviews over Lala kozijnen en deuren

De vakman heeft geprobeerd om de douchebak te repareren, echter dat is niet gelukt. Het probleem met de bak is groter dan het aanvankelijk leek. De vakman gaf aan om het nogmaals te proberen anders moet de bak eruit met zoveel kosten erbij zoals tegels etc etc. De vakman heeft heel veel moeite gedaan om het probleem op te lossen zonder al te veel kosten en heeft heel netjes gewerkt. Vriendelijke hardwerkende man en verstaat de taal goed.Voor kleine klussen kun je hem heel goed vragen. Echter ik heb besloten om de badkamer in zijn geheel te renoveren inclusief het plaatsen van een toilet, daarom laat ik dit liever door een gespecialiseerd bedrijf doen maar vakman Wojciech zal ik gerust nog wel vragen voor minder lastige constructies.

Lekkage opgelost, goede uitleg, erg beleefd.

Er bleek geen verstopping te zijn. Wojciech was prettig. Wel een fors bedrag voor een half uurtje werk. 118,95 euro.

Er waren allerlei lekkages onder mijn gootsteen vanwege oude installatieproblemen. Alle problemen werden vakkunnig opgelost. Ben heel tevreden.

Heel behulpzaam. Er waren wat tegenvallers bij het aanleggen, maar hij heeft heel klantvriendelijk de klus tot het eind afgemaakt.

Ik ben heel blij met de vakman. Waar andere vakman zou zeggen dat de klus klaar is, laat hij niet loos tot het echt goed is.

Zij hebben mij erg blij gemaakt, heb ik ze ook persoonlijk verteld. Ik ben net lekker onder de douch geweest. Uitstekend werk geleverd. En waren erg vriendelijk. Waarschijnlijk heb ik later nog een karweitje voor jullie. Bedankt hiervoor. Tot ziens Ton Rotering

Zoofy.nl 4.71 7 reviews

Vergelijkbare Loodgieters in de buurt

"

Andere diensten voor je huis

betonlook vloer leggen internetverbinding herstellen behang verwijderen douchetoilet installeren houtbeton schutting plaatsen rolluiken monteren stopcontact maden bestrijden binnenhuis architect bewegingssensor gordijnrails ophangen slimme wasdroger plaatsen energieverbruik onderzoek hoog gasverbruik onderzoeken muurplaat plaatsen sleutelkastje monteren
Boek direct een vakman