Hulp nodig met inboeken? Bel 020-2134422

Zoek hier je klusje

BeTec en Installaties B.V.

TOP PRO BADGE TOP PRO

5/5 - 9 reviews

BeTec en Installaties B.V.
9
Reviews
5 jaar
Zoofy
Elektricien

Elektricien

Smart Home

Apeldoorn
9 klussen uitgevoerd
elektrapunt , extra groep , kabel aansluiten op meterkast
5 jaar in bedrijf bij zoofy als Elektricien, Smart Home

Over BeTec en Installaties B.V. elektricien

Welkom bij BeTec en Installaties B.V., dé expert op het gebied van elektricien klussen in de regio Apeldoorn. Inmiddels zijn we 5 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij BeTec en Installaties B.V. zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. BeTec en Inst Lees meer...

Reviews over BeTec en Installaties B.V.

Daniel is zeer professioneel, had het probleem snel vast gesteld en ook verholpen. Heeft nog even de tijd genomen om alles na te lopen om te controleren of er nog meer problemen in het systeem zaten en waar nodig deze opgelost of verbeterd.

De klus is naar wens geklaard. Daniël dacht mee met wat de beste oplossing(en) zou zijn en heeft het heel netjes uitgevoerd.

De klus is voorlopig geklaard. Erg vriendelijke en behulpzame man.

Klus is geklaard, prima vakman en fijne communicatie. Alleen jammer van zijn Nike Air schoenen ;-)

Prima resultaat, Daniel is vriendelijk en een creatieve vakman. Heeft combinatie gemaakt van frezen en boren om klus nog beter te klaren. Wij zijn tevreden!

Prima vakman. Aangeraden.

Professioneel, punctueel, grondig en effectief.

Top

Vakkundig en ervaren persoon, deed het werk snel en netjes. We bespraken alle werkzaamheden van te voren en kwamen tot overeenstemming over de prioriteiten en uitvoering. Van harte aanbevolen!

Zoofy.nl 5 9 reviews

Vergelijkbare Elektriciens in de buurt

Pro image
Van Kesteren Elektrotechniek

1 reviews

Pro image
Prisma Automation

1 reviews

"

Andere diensten voor je huis

afzuigkap repareren stukadoor hele dag binnendeur plaatsen aardlekschakelaar vervangen storing nefit internetpakket aansluiten ikea brimnes kast monteren ikea badkamer plaatsen badkamer stucen amerikaanse koelkast aansluiten kattenluik snoeiwerk kozijnen binnen schilderen mechanische ventilatie vervangen speeltoestel plaatsen tuinmeubel monteren
Boek direct een vakman