Book direct with our agents: 020-2134422

Search for your job

BeTec en Installaties B.V.

TOP PRO BADGE TOP PRO

5/5 - 9 reviews

BeTec en Installaties B.V.
9
Reviews
5 years
Zoofy
Electrician

Electrician

Smart home installation

Apeldoorn
9 jobs done
smart door lock installation , nest cam outdoor , tado smart thermostat installation
5 years at Zoofy as Electrician, Smart home installation

About BeTec en Installaties B.V. electrician

Welkom bij BeTec en Installaties B.V., dé expert op het gebied van electrician klussen in de regio Apeldoorn. Inmiddels zijn we 5 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij BeTec en Installaties B.V. zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. BeTec en Inst Show more...

Reviews over BeTec en Installaties B.V.

Daniel is zeer professioneel, had het probleem snel vast gesteld en ook verholpen. Heeft nog even de tijd genomen om alles na te lopen om te controleren of er nog meer problemen in het systeem zaten en waar nodig deze opgelost of verbeterd.

De klus is naar wens geklaard. Daniël dacht mee met wat de beste oplossing(en) zou zijn en heeft het heel netjes uitgevoerd.

De klus is voorlopig geklaard. Erg vriendelijke en behulpzame man.

Klus is geklaard, prima vakman en fijne communicatie. Alleen jammer van zijn Nike Air schoenen ;-)

Prima resultaat, Daniel is vriendelijk en een creatieve vakman. Heeft combinatie gemaakt van frezen en boren om klus nog beter te klaren. Wij zijn tevreden!

Prima vakman. Aangeraden.

Professioneel, punctueel, grondig en effectief.

Top

Vakkundig en ervaren persoon, deed het werk snel en netjes. We bespraken alle werkzaamheden van te voren en kwamen tot overeenstemming over de prioriteiten en uitvoering. Van harte aanbevolen!

Zoofy.nl 5 9 reviews

Vergelijkbare Electricians in de buurt

"

Andere diensten voor je huis

intergas maintenance beton cire per hour set up your phone roofer full day sanibroyeur blocked urinal window fitting artificial grass summer ready install screen door install hr glas airco maintenance install garden gate stairlift installation place fence
Book a professional