Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Klusjesman bestelt, ook in Venlo.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Klusjesman klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je klusjesman per uur.

klusjesman per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Vragen of hulp met boeken? Bel ons
085-0471277


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Klusjesman?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Klusjesmannen in Venlo

0/5 sterren gebasseerd op 0 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Klusjesman Venlo

Bij een winkel in Venlo heb je een afzuigkap gekocht. Omdat het bedrijf pas laat kan installeren en de afzuigkap er al eerder is wil je het installeren laten uitvoeren door een klusjesman. In Venlo heeft Zoofy dan ook klusjesmannen zitten die jou kunnen helpen bij installeren van je afzuigkap. Onze ervaren klusjesman regel je snel via onze website. Misschien nog wel belangrijker op jouw tijd. Jij bepaalt wanneer de klusjesman langs kan komen. Je vult in wat er voor klus moet gebeuren. Dit kan in het geval voor een klusjesman voor allerlei klussen zijn. dat zijn klussen zoals: het vervangen van een lamp, het in elkaar zetten van een meubel, de vloer eruit halen of leggen, Openmaken van een slot, deurklink monteren, een muur verwijderen of schilderwerk. Onze klusjesmannen helpen je snel en vakkundig en zij zijn van alle markten thuis. Dat is wel handig als klusjesman. Nadat je de klus hebt ingevuld, geef je aan op welke datum en tijd de klusjesman in Venlo langs mag komen. Het kan zijn dat je vandaag nog een klusjesman nodig hebt, bij Zoofy is dat geen probleem in 20 minuten nadat jij je klus hebt gemeld heb je een bevestiging van de afspraak. Je kan ook aangeven dat je later pas een klusjesman nodig hebt. Voordat je de klus aan kan melden vul je nog je gegevens in, de klusjesman moet wel weten waar en bij wie hij in Venlo moet zijn. De klusjesman komt uit Venlo dat is de reden waarom hij geen voorrijkosten rekent. De prijs per uur kun je zien als je een afspraak maakt. Er Kunnen er eventueel nog kosten bij komen voor het materiaal.

Wijken waar de klusjesmannen in Venlo komen?

De klusjesmannen komen in: Venlo Zuid, Venlo Centrum, Belfeld, Arcen, Lomm, Velden, Steyl, Op de Hei, Tegelen, Klingerberg, Vossener, Steyl, Het Ven, Trade port en Boekend. De klusjesmannen helpen je met elke klus in alle wijken.