Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Klusjesman bestelt, ook in Leeuwarden.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Klusjesman klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je klusjesman per uur.

klusjesman per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Klusjesman?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Klusjesmannen in Leeuwarden

4.8/5 sterren gebasseerd op 17 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Klusjesmannen uit Leeuwarden op afspraak.

Je hebt een huis in Leeuwarden gekocht. In het huis moet er nog wel het een en ander aan klussen gedaan worden. Omdat je het zelf nog druk bent met werk en je sociale leven denk je aan een klusjesman. Die vind je heel makkelijk via onze website Zoofy.nl. Om een afspraak te maken pak je een apparaat erbij waar je op internet kan. Als je dan op Zoofy.nl bent gekomen maak je in een paar stappen een afspraak met een klusjesman uit Leeuwarden. Je geeft aan wat er moet gebeuren. Een klusjesman kun je vragen voor grote en kleine klussen denk hierbij aan: verhuizen, behangen, schilderen, een lamp ophangen, tv ophangen en installeren, meubels in elkaar zetten, gordijnrails ophangen, deuren afhangen, een kattenluik plaatsen of spiegels ophangen. Nadat je de klus hebt aangegeven geef je aan of het een klus is die snel moet gebeuren of op een later moment mag. Kan de klus op een later moment. Dan kun je op basis van krantenreviews een klusjesman kiezen die jij wilt. Daarna kies je een dag, datum en tijdstip waarop de klusjesman langs mag komen. Wat je als laatste in moet vullen zijn je gegevens zoals je naam en adres. Dan weet de klusjesman waar in Ljouwert hij moet zijn. De klusjesman komt zoals gezegd uit Leeuwarden, dat scheelt jouw voorrijkosten betalen. De prijs voor een klusjesman zie je ook al staan als je de afspraak maakt. Zo kom je niet voor een verrassing te staan als je de factuur krijgt. Wij hanteren een scherp tarief voor de klusjesman. Mocht de klusjesman nog materiaal gebruiken, dan komen de kosten daarvan er nog bij.

De wijken waar de klusjesmannen uit Leeuwarden komen

De klusjesmannen komen in de wijken: Oud-Oost, Camminghaburen, Potmargezone, Grou, Stiens, Sonneborgh, Aldlân de Hemrik, Bilgaard Havankpark, De Zuidlanden, Dokkummer le, Nijlân de Zwette, Dorpen Zuid-Oost, Heechterp Schieringen, Vrijheidswijk, Goutum, Vossepark Helicon, Dorpen Zuid-West, Binnenstad, Westeinde en in Huizum-West. De klusjesmannen die zijn aangesloten bij Zoofy komen in de hele regio Leeuwarden.