Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Klusjesman bestelt, ook in Rotterdam.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Klusjesman klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je klusjesman per uur.

klusjesman per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Klusjesman?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Klusjesmannen in Rotterdam

4.7/5 sterren gebasseerd op 466 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Klusjesman Rotterdam

Kom je ruimte te kort voor je gereedschap spullen? Zit je garage vol met je grasmaaier en andere klusspullen? Je besluit om meer ruimte te creëren en wil een tuinhuis aanschaffen. Dat is natuurlijk niet 1, 2, 3 in elkaar gezet en de beschrijving is ook maar ingewikkeld. Vraag dan via onze website om hulp van een klusjesman in Rotterdam.

Onze klusjesmannen helpen je graag verder met allerlei klussen, binnen en buiten het huis. Denk aan gordijnen ophangen, schilderwerk, timmerwerk, schutting plaatsen en nog veel meer. Je kunt het zo gek niet bedenken en de klusjesmannen uit Rotterdam lossen het voor je op.

Via de site van Zoofy kun je een afspraak inplannen. Kies zelf een datum en tijd dan zorgen wij ervoor dat er een ervaren klusjesman bij je langskomt. Je kunt zelf ook je voorkeur aangeven welke vakman je graag over de vloer wilt hebben. Kijken wij of hij op dat moment tijd voor je heeft. Heb je een klein spoedklusje die eigenlijk dezelfde dag nog gedaan moet worden? Met de spoeddienst hebben we voor dezelfde dag nog een klusjesman voor je gevonden. Zoofy staat 24 uur per dag voor je klaar. Op onze site staan fotos en reviews van de klusjesmannen. Dan weet je wie er straks bij je langs komt. Het voordeel van Zoofy is, dat er geen extra voorrijkosten bij komen kijken. Ook staan de tarieven bij de vakmannen vermeld.

In welke wijken hebben we klusjesmannen in Rotterdam?

In alle wijken in Rotterdam staan wij voor je klaar. Van het centrum tot Delfshaven en Overschie. Van Kralingen Crooswijk tot Feijenoord. Overal in Rotterdam hebt de klusjesman je! Dat betekent dus ook in alle buurten in Rotterdam. IJsselmonde, Spaanse Polder, Rivium en Zevenkamp. Op alle plekken in Rotterdam kunnen wij snel op de stoep staan. En onze klusjesmannen kunnen je met al je grote of kleine klussen helpen.