Regel nu jouw klusjesman

Klusjesman voor 1 dag

Vanaf €349 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 1247 klusjesmannen in jouw regio

Stapelen de klussen in en om het huis op en kom je er zelf niet aan toe? Schakel de hulp in van een vakman. Omschrijf wat er allemaal moet gebeuren en maak direct een afspraak met een klusjesman die je 8 uur lang komt helpen.

Regel nu jouw klusjesman
18 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Partners met: Gamma, Praxis, IKEA & Bol
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 7 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

De hele dag een klusjesman

Een klusjesman kan in een dag veel klussen doen waar jij geen tijd voor hebt. In een dag zie jij de waslijst aan klussen die je had, steeds kleiner worden. Hoeveel klussen de vakman kan doen, is afhankelijk van de grote van je klussen. Onze klusjesmannen kunnen je helpen met verschillende klussen in huis. Of het nu gaat om laminaat leggen, een wc-bril vervangen, behangen, het plaatsen van een kattenluik, het ophangen van een lamp, meubels monteren, gordijnrails ophangen, het leggen van plinten, spotjes inbouwen, ophangen van je tv, een kapstok ophangen, deurklink monteren of de afzuigkap installeren.

Wij helpen je met alle klussen die zijn blijven liggen. Onze ervaren klusjesman heeft de ervaring en de kennis om alle verschillende klussen uit te voeren. Als je via onze website een vakman regelt voor een hele dag, mag je er zeker van zijn dat er een vakkundig klusjesman bij je op de stoep staat. We willen wel dat jij tevreden bent over de klussen die zijn uitgevoerd.

Onze klusjesmannen zitten overal. Zo hebben wij een klusjesman in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Amersfoort, Almere, Groningen, Leeuwarden, Maastricht en nog vele andere plaatsen in Nederland.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af