Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Klusjesman bestelt, ook in Amsterdam.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Klusjesman klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je klusjesman per uur.

klusjesman per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Klusjesman?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Klusjesmannen in Amsterdam

4.5/5 sterren gebasseerd op 280 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Klusjesman Amsterdam gezocht (met spoed)?

Er moeten veel klusjes gedaan worden, maar je hebt gehoord dat de zon zich scherp houdt de aankomende week. Hier wil je ook wel even van genieten met je vrienden in het Vondelpark. Je besluit een klusjesman in te huren die je hierbij kan helpen op zoofy.nl. Onze klusjesmannen zijn manusjes van alles. Je kan ze vragen voor grote en kleine klussen. Bijvoorbeeld: Een deur die afgehangen moet worden? Installeren en ophangen? Schilderwerk wat nog gedaan moet worden? Je kunt het zo gek niet bedenken. De vakmannen in Amsterdam kunnen je bij alle klussen helpen. Onze klusjesmannen hebben veel kennis en ervaring. Je zal dan bij ons altijd een geschikte klusjesman vinden. Met een spoedklusje hebben we binnen 20 minuten een klusjesman voor je geregeld die dezelfde dag nog bij je in Amsterdam langs komt. Worden eindelijk de klusjes voor je gedaan. Ook kun je via onze website een afspraak inplannen. Vul je postcode in en kies je favoriete vakman. Wij rekenen geen voorrijkosten! Zoofy staat 24 uur per dag voor je klaar. Om meer hoogte te krijgen van onze klusjesmannen, hebben we een foto van de vakman online gezet. Met behulp van de klanten die je voor gingen, zie je hoe de vakman zijn werk doet. Van alle klusjesmannen staat er een tarief online. Dan weet je wat je per uur kan verwachten. Heb je een aantal klusjes die gedaan moeten worden en wilt hier eerst liever een offerte van hebben? Vraag deze dan vrijblijvend aan.

In welke wijken hebben we klusjesmannen in Amsterdam?

Als je een klusjesman nodig hebt in Amsterdam, dan kun je die regelen in elke wijk in Amsterdam. Onder andere in het centrum, in stadsdeel Noord of Oost, Zuid en Zuidoost. In elk stadsdeel kun je jouw klusjesman snel langs laten komen. Ook in alle buurten van Amsterdam zijn onze klusjesmannen beschikbaar voor je. Om er wat te noemen: De eilanden, Buiksloterham, Admiralenuurt, Osdorp, Apollobuurt en Betondorp.