Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

Je zoekt een Klusjesman in Amsterdam.

We helpen je daar graag mee!

Online bestellen (in 30sec)

- Of ff bellen? -

Telefonisch contact

De enige site in Nederland waar je online je klusjesman bestelt, ook in Amsterdam.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! ­čśÇ

Alle klusjesmanklussen

Zoek je klusjesmanklus

Klusjesman uit Amsterdam komt wanneer je wil

De gemiddelde beoordeling van onze  klusjesmannen

4.5/5 sterren gebaseerd op 431 reviews

Ruud Geerling

Kim Boering

Ryan Reddy

Alwin van Leeuwen

Klusjesman Amsterdam gezocht (met spoed)?

Er moeten veel klusjes gedaan worden, maar je hebt gehoord dat de zon zich scherp houdt de aankomende week. Hier wil je ook wel even van genieten met je vrienden in het Vondelpark. Je besluit een klusjesman in te huren die je hierbij kan helpen op zoofy.nl.

Onze klusjesmannen zijn manusjes van alles. Een deur die afgehangen moet worden? Installeren en ophangen? Schilderwerk wat nog gedaan moet worden? Je kunt het zo gek niet bedenken. De vakmannen in Amsterdam kunnen je bij alle klusjes helpen.

Met een spoedklusje hebben we binnen 20 minuten een klusjesman voor je geregeld die dezelfde dag nog bij je in Amsterdam langs komt. Worden eindelijk de klusjes voor je gedaan. Ook kun je via de site een afspraak inplannen. Vul je postcode in en kies je favoriete vakman. Wij rekenen geen voorrijkosten!

Zoofy staat 24 uur per dag voor je klaar. Om meer hoogte te krijgen van onze klusjesmannen, hebben we een foto van de vakman online gezet. Met behulp van de klanten die je voor gingen, zie je hoe de vakman zijn werk doet.

Van alle klusjesmannen staat er een tarief online. Dan weet je wat je per uur kan verwachten. Heb je een aantal klusjes die gedaan moeten worden en wilt hier eerst liever een offerte van hebben? Vraag deze dan vrijblijvend aan. Bij de vakmannen kun je contant of via iDeal betalen. Het is soms ook mogelijk om met pin te betalen.

In welke wijken hebben we klusjesmannen in Amsterdam?

Als je een klusjesman nodig hebt in Amsterdam, dan kun je die regelen in elke wijk in Amsterdam. Onder andere in het centrum, in stadsdeel Noord of Oost, Zuid en Zuidoost. In elk stadsdeel kun je jouw klusjesman snel langs laten komen. Ook in alle buurten van Amsterdam zijn onze klusjesmannen beschikbaar voor je. Om er wat te noemen: De eilanden, Buiksloterham, Admiralenuurt, Osdorp, Apollobuurt en Betondorp.

Onze locatie in Amsterdam

Kalfjeslaan 34
1083AA
amsterdam
Telefoonnummer: 020-2615480

Openingstijden en betaalmethodes

We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.
Je kunt betalen met pin, contant, iDeal of per bank overschrijven.

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.