Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Klusjesman bestelt.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Klusjesman klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je klusjesman per uur.

klusjesman per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Vragen of hulp met boeken? Bel ons
085-0471277


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Klusjesman?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Klusjesmannen

4.6/5 sterren gebasseerd op 3446 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Klusjesman nodig?

Een klus te doen in huis die er maar niet van komt? Dan is een klusjesman de oplossing. Voor alle grote en kleine klussen ben je bij ons aan het juiste adres.

Zolang als dat er klussen zijn, bestaan er klusjesmannen. Het woord klusjesman komt vanuit het Latijnse woord: Fac totum wat betekent: ‘maakt alles’. Met deze betekenis is het wel duidelijk waar een klusser voor staat. Een klusjesman of klusbedrijf kun je inhuren voor veel verschillende soorten klussen. Voor klusjesman zijn er veel benamingen, om er een paar te noemen: handige harry, duizendpoot, manusje van alles, rechterhandjes enz. Bij Zoofy vind je een groot aantal handige harry’s die je bij al jouw klussen kunnen helpen.

Om klusjesman te worden heb je geen specifieke opleiding nodig. Dat de opleiding klusjesman niet bestaat, wil niet zeggen dat het verstandig is om zonder opleiding aan het werk te gaan. Er zijn verschillende technische opleidingen waarmee je een basis hebt om klusser te worden. Klusjesmannen zijn meestal mensen die voor een bouwbedrijf werken. Zij doen het kluswerk ernaast. Voor klussers zijn er wel verschillende cursussen te volgen. Een handige harry heeft wel een aantal competenties nodig die belangrijk zijn om zijn klus goed uit te voeren. De competenties zijn: resultaatgericht, onafhankelijk(zelfstandig) en veelzijdig.

Een klusjesman is een allrounder op het gebied van alle klussen. Hij zorgt ervoor dat de klussen die om wat voor reden dan ook blijven liggen af komen. Denk daarbij aan tal van klussen als een kast in elkaar zetten, een totale wc renovatie. Of wil je simpelweg een aantal lampen ophangen. Met twee linkerhanden is het ook dan wijs of een vakman met meerdere jaren ervaring in te huren. De meeste klussen die een klusjesman doet duren een of twee dagen. Wat voor klussen neemt een klusjesman aan? Dit kan van alles zijn, denk daarbij aan: behangen, vloeren leggen, de tuin, het installeren en monteren van een tv. Kortom het kluswerk kan heel divers zijn. Een goede klusser beschikt over een bus vol met gereedschap. Zo heeft een handige harry gereedschap bij zich voor de verschillende klussen.

De ervaring die een klusjesman heeft speelt een belangrijke rol. Een ZZP-klusjesman kan per uur minimaal 40 euro (excl. Btw) vragen. Voor grotere klussen spreek je echter vaak een totaalprijs af. Maak hier wel altijd van tevoren goede afspraken over! Op basis van jouw postcode tonen wij de tarieven bij jou in de buurt. Wij rekenen nooit voorrijkosten. Alleen gewerkte uren (en materiaal) worden in rekening gebracht. Zo weet je zeker dat je onze klusjesman echt alleen betaald waar hij recht op heeft.

Omdat klusjesman een breed begrip is, kan het lastig zijn om een goede klusser te vinden. Reviews kunnen hier goed bij helpen. Een goede recensie hoef je niet per se op het internet te zoeken. De ervaringen van mensen in jouw omgeving kan ook een richtlijn zijn. De meeste recensie vind je dan wel op het web, denk aan de sociale media of google. Bij ons op de website vind je alleen maar klusjesmannen die goede reviews krijgen. Onder goede reviews verstaan wij niet minder dan drie sterren.

Waar helpen onze klusjesmannen?

Op zoek naar een klusjesman met de nodige kennis en ervaring bij jou in de buurt kijk dan boven op de pagina. De klusjesmannen in ons netwerk zijn landelijk verspreid. Zowel in de Randstad als daarbuiten kunnen wij je via onze website aan een geschikte klusjesman helpen. Natuurlijk regel je via ons ook snel een klusjesman in Amsterdam, Rotterdam of Den Haag. Zo is er altijd wel een van onze vakmannen bij jou in de buurt die snel kan komen helpen.