Klusjesman gezocht?
2085 recensies

De enige site in Nederland waar je online je klusjesman bestelt

bijv. 'Lamp ophangen'
Klusjesman gezocht?
Geen voorrijkosten

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Klusjesman nodig?

Een klus te doen in huis die er maar niet van komt? Dan is een klusjesman de oplossing. Voor alle grote en kleine klussen ben je bij ons aan het juiste adres.

Populaire Klusjesman klussen Toon alle klussen
Populaire Klusjesman klussen

Recensies van klanten over de Klusjesmannen van Zoofy

De Klusjesmannen van Zoofy werden beoordeeld als 4,7 van 5 sterren met meer dan 2085 recensies

Een klant
vrijdag 15 februari 2019

De klus is geklaard. En werkt goed onze kookplaat. Vakman jurgen moest een perilexstekker met kabel aan de nieuwe kookplaat aansluiten. Jurgen ging niet weg voordat hij zeker wist dat alles veilig was. En was uitermate vriendelijk. Van mij krijgt jurgen dan ook 5 sterren. Bedankt.

Een klant
vrijdag 15 februari 2019

Tom was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij heeft de situatie van de lekkage bekeken, een scan gedaan van mogelijke oorzaken en uiteindelijk een oplossing geboden. Dit alles binnen 30 minuten. Daarna bleef hij in contact om te controleren of de oplossing gewerkt heeft. Zeer goede service.

Een klant
vrijdag 15 februari 2019

EIndresultaat is helemaal top. Sergio is een hele fijne kerel.

Een klant
donderdag 14 februari 2019

Perfect

Een klant
donderdag 14 februari 2019

Geweldig, Vriendelijke man die adequaat mijn moeilijke lamp heeft opgehangen Volgende klussen wil ik graag weer door hem laten doen Bedankt Omar ,

Een klant
donderdag 14 februari 2019

Prima werk verricht.

De Klusjesmannen van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle Klusjesman klussen op een rijtje

Onze klusjesmannen

Zolang als dat er klussen zijn, bestaan er klusjesmannen. Het woord klusjesman komt vanuit het Latijnse woord: Fac totum wat betekent: ‘maakt alles’. Met deze betekenis is het wel duidelijk waar een klusser voor staat. Een klusjesman of klusbedrijf kun je inhuren voor veel verschillende soorten klussen. Voor klusjesman zijn er veel benamingen, om er een paar te noemen: handige harry, duizendpoot, manusje van alles, rechterhandjes enz. Bij Zoofy vind je een groot aantal handige harry’s die je bij al jouw klussen kunnen helpen. 

Om klusjesman te worden heb je geen specifieke opleiding nodig. Dat de opleiding klusjesman niet bestaat, wil niet zeggen dat het verstandig is om zonder opleiding aan het werk te gaan. Er zijn verschillende technische opleidingen waarmee je een basis hebt om klusser te worden. Klusjesmannen zijn meestal mensen die voor een bouwbedrijf werken. Zij doen het kluswerk ernaast. Voor klussers zijn er wel verschillende cursussen te volgen. Een handige harry heeft wel een aantal competenties nodig die belangrijk zijn om zijn klus goed uit te voeren. De competenties zijn: resultaatgericht, onafhankelijk(zelfstandig) en veelzijdig. 

Een klusjesman is een allrounder op het gebied van alle klussen. Hij zorgt ervoor dat de klussen die om wat voor reden dan ook blijven liggen af komen. Denk daarbij aan tal van klussen als een kast in elkaar zetten, een totale wc renovatie. Of wil je simpelweg een aantal lampen ophangen. Met twee linkerhanden is het ook dan wijs of een vakman met meerdere jaren ervaring in te huren. De meeste klussen die een klusjesman doet duren een of twee dagen. Wat voor klussen neemt een klusjesman aan? Dit kan van alles zijn, denk daarbij aan: behangen, vloeren leggen, de tuin, het installeren en monteren van een tv. Kortom het kluswerk kan heel divers zijn. Een goede klusser beschikt over een bus vol met gereedschap. Zo heeft een handige harry gereedschap bij zich voor de verschillende klussen. 

De ervaring die een klusjesman heeft speelt een belangrijke rol. Een ZZP-klusjesman kan per uur minimaal 40 euro (excl. Btw) vragen. Voor grotere klussen spreek je echter vaak een totaalprijs af. Maak hier wel altijd van tevoren goede afspraken over! Op basis van jouw postcode tonen wij de tarieven bij jou in de buurt. Wij rekenen nooit voorrijkosten. Alleen gewerkte uren (en materiaal) worden in rekening gebracht. Zo weet je zeker dat je onze klusjesman echt alleen betaald waar hij recht op heeft.

Omdat klusjesman een breed begrip is, kan het lastig zijn om een goede klusser te vinden. Reviews kunnen hier goed bij helpen. Een goede recensie hoef je niet per se op het internet te zoeken. De ervaringen van mensen in jouw omgeving kan ook een richtlijn zijn. De meeste recensie vind je dan wel op het web, denk aan de sociale media of google. Bij ons op de website vind je alleen maar klusjesmannen die goede reviews krijgen. Onder goede reviews verstaan wij niet minder dan drie sterren.

Op zoek naar een klusjesman met de nodige kennis en ervaring bij jou in de buurt kijk dan boven op de pagina. De klusjesmannen in ons netwerk zijn landelijk verspreid. Zowel in de Randstad als daarbuiten kunnen wij je via onze website aan een geschikte klusjesman helpen. Natuurlijk regel je via ons ook snel een klusjesman in Amsterdam, Rotterdam of Den Haag. Zo is er altijd wel een van onze vakmannen bij jou in de buurt die snel kan komen helpen.