Regel nu jouw schilder

Tuinmeubels beitsen

Laat je tuinmeubels beitsen via Zoofy. Geef je tuinmeubels een nieuwe kleur door ze opnieuw te laten beitsen.

Regel nu jouw schilder
1 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 9 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Laat je tuinmeubels beitsen via Zoofy

Laat je tuinmeubels beitsen via Zoofy. Geef je tuinmeubels een nieuwe kleur door ze opnieuw te laten beitsen. Géén voorrijkosten. Boek een schilder via Zoofy. Onze schilders scoren gemiddeld een 9,2. Wanneer je een tuinmeubel wil laten beitsen via Zoofy dan kun je eenvoudig een schilder boeken in slechts vier stappen. Geef aan in de klusomschrijving hoe veel meubels er gebeitst dienen te worden. En wij regelen de rest. 

Beitsen van tuinmeubels door een vakman

Het beitsen van tuinmeubels is een goede manier om je tuinmeubels te beschermen tegen weersinvloeden en om ze een mooie glans te geven. Met behulp van beits kun je je tuinmeubels een nieuwe look geven.

Het beitsen van tuinmeubels is een klus die je zelf kunt doen, maar het is ook mogelijk om deze klus aan een vakpersoon over te laten. Als je de klus zelf uitvoert, heb je alleen de kosten voor het materiaal. Als je de klus aan een vakpersoon overlaat, zijn er meer kosten, omdat je ook de kosten voor het werk moet betalen.

Voor- en nadelen van een schildersbedrijf hiervoor inhuren

De voordelen van het laten beitsen van je tuinmeubels door een vakpersoon zijn dat je zeker weet dat de klus goed wordt uitgevoerd. Een vakpersoon heeft de juiste kennis en ervaring om de klus goed uit te voeren. Daarnaast is het ook een stuk sneller als je de klus aan een vakpersoon overlaat. De nadelen van het laten beitsen van je tuinmeubels door een vakpersoon zijn dat het meer kosten met zich meebrengt. 

Kosten voor tuinmeubels beitsen

De mogelijke kosten voor het laten beitsen van je tuinmeubels door een vakpersoon kunnen variëren, afhankelijk van de grootte van de klus en de kosten die de vakpersoon in rekening brengt. De kosten voor een schilder bij Zoofy zijn €55,- per uur.

Andere schilder klussen op Zoofy
Muren sauzen

 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af