Regel nu jouw schilder

Schilder hele dag

Vanaf €425 incl. btw

Dit tarief is gebaseerd op 8 arbeidsuren

Ben jij op zoek naar een schilder voor de hele dag? Boek direct een vakman bij Zoofy. Géén voorrijkosten. Geen gedoe met offertes.

Regel nu jouw schilder
3 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 5 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Grote schilderklussen liggen?

Boek een schilder voor de hele dag. Heb je hem toch voor een halve of een hele week nodig, of anders een schilder per uur. Dan kan dat ook. Boek een schilder voor een volledige dag. Zoofy is een platform dat u verbindt met de beste professionals in uw regio. Wat voor soort schilderij je ook zoekt, Zoofy heeft de juiste pro voor je. Het heeft geen voorrijkosten, geen gedoe met offertes en het stelt huiseigenaren in staat om direct de juiste pro voor hun project te boeken. U kunt hier voor een vaste prijs een schilder voor een hele dag boeken. Weet direct wat je gaat betalen.

Wat kan een schilder doen in een dag

Een schilder van Zoofy kan een breed scala aan klussen afronden in een dag, afhankelijk van de grootte en complexiteit van de klus. Hier zijn enkele voorbeelden van klussen die een schilder van Zoofy in een dag kan afronden:

  • Het schilderen van een kamer: Als de kamer leeg is en er geen reparaties nodig zijn, kan een schilder in een dag een kamer schilderen. Dit omvat het voorbereiden van de wanden (bijvoorbeeld het verwijderen van oude verf), het aanbrengen van grondverf en de eindverf.
  • Het schilderen van een deur of ramen: Een schilder kan in een dag een deur of ramen schilderen, dit omvat het afschuren van oude verf, het aanbrengen van grondverf en eindverf.
  • Het behandelen van houtwerk: Een schilder kan in een dag houtwerk behandelen, zoals het schilderen of beitsen van kozijnen, deuren of trappen.
  • Het repareren van scheuren of gaten: Als de scheuren of gaten niet groot zijn, kan een schilder in een dag deze repareren door ze op te vullen met gips of kit en vervolgens te schilderen.

Waar moet je rekening meehouden

Houd er rekening meer dat bovenstaande klussen afhankelijk zijn van de grootte, de toestand en de toegankelijkheid van de oppervlakte, dus het is belangrijk om een professionele schilder te raadplegen voor een precieze inschatting van de tijd die het zal duren om de klus af te ronden. Zoofy Schilders zijn professioneel en zullen u altijd een duidelijke en realistische inschatting geven van de tijd die nodig is om de klus af te ronden.

Andere schildersklussen op Zoofy
Per uur
Huis schilderen
Lelystad

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af