Regel nu jouw schilder

Schilder hele week

Vanaf €1599 incl. btw

Dit tarief is gebaseerd op 40 arbeidsuren

Ben jij op zoek naar een schilder voor de hele week? Boek direct een vakman bij Zoofy. Géén voorrijkosten. Geen gedoe met offertes.

Regel nu jouw schilder
10 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • De plek voor jouw spoedklus!
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
  • De laatste aanvraag was 9 minuten geleden.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Schilder boeken voor de hele week

Ben je op zoek naar een schilder voor een hele week? Boek via Zoofy eenvoudig en zonder gedoe een betrouwbare schilder voor verschillende schilderklussen. Heeft u een schilder nodig voor uw huis of kantoor? Dan is de beste manier om de juiste schilder te vinden door deze voor een hele week te boeken. Zo kun je een nauwkeurige prijs krijgen en heb je ook de tijd om hun eerdere klussen te onderzoeken.

Dit is hoe het werkt

  1. Je zoekt in de regio naar een schilder die deze dienst aanbiedt en boekt deze vervolgens via onze website.
  2. Je geeft ons jouw gegevens door, waaronder de grootte van jouw huis of kantoor en hoeveel kamers er geschilderd moeten worden.
  3. Wij brengen jou in contact met de beste schilder in jouw regio.
  4. Zodra je de juiste schilder heeft gevonden, komt hij wanneer het jou het beste uitkomt.

Gebruik een schilder voor een hele week

Het boeken van een schilder voor een hele week voor een vast arbeidsloon is ook mogelijk via Zoofy. Dit kan handig zijn voor grotere klussen of renovaties waarvoor een vastgesteld tarief meer geschikt is. Zoals eerder genoemd, het is belangrijk om te weten dat de kosten voor materialen niet zijn inbegrepen in het vast arbeidsloon. Deze kosten zullen apart in rekening worden gebracht.

Wat kost een schilder voor een hele week

Om een schilder voor een hele week te boeken voor een vast arbeidsloon voor €1599,-, volgt u dezelfde stappen als bij het boeken van een schilder voor een halve week. Ga naar de Zoofy website of app, selecteer 'Schilders' in het menu, voer uw postcode in, selecteer de gewenste datum en tijd voor de klus, geef een omschrijving van de klus en laat je gegevens achter. Zoofy koppelt jou aan een van de betere schilders in jouw regio.

Het boeken van een schilder voor een hele week via Zoofy is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat jouw klus snel en efficiënt wordt afgerond. Zoofy schilders zijn gekwalificeerd en professioneel en zullen de klus tot volle tevredenheid uitvoeren. Dus als u op zoek bent naar een professionele schilder voor een hele week, zoek dan niet verder dan Zoofy.

Andere schilderklussen op Zoofy
Latex spuiten
Gang verven
Halve week

 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach