Hulp nodig met inboeken? Bel 020-2134422

Zoek hier je klusje

Cordia Design B.V.

TOP PRO BADGE TOP PRO

4,67/5 - 3 reviews

Cordia Design B.V.
3
Reviews
5 jaar
Zoofy
Klusjesman

Klusjesman

Schilder

Naarden
3 klussen uitgevoerd
hondenluik plaatsen , trapleuning monteren , complete babykamer 3-delige meubelset monteren
5 jaar in bedrijf bij zoofy als Klusjesman, Schilder

Over Cordia Design B.V. klusjesman

Welkom bij Cordia Design B.V., dé expert op het gebied van klusjesman klussen in de regio Naarden. Inmiddels zijn we 5 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Cordia Design B.V. zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Cordia Design B.V. staat voor je Lees meer...

Reviews over Cordia Design B.V.

Ja, binnen een uur. Maar niet helemaal naar tevredenheid: de (langwerpige) eettafellamp hangt niet haaks op de muur; dat is enerzijds aan mijzelf te wijten, maar toch ook misschien door te snel willen werken.

Jan heeft goed en netjes gewerkt.

prima.. De lamp hangt strak. Jan heeft snel en netjes gewerkt. Ik geef Jan het hoogste cijfer ( maar krijg het hokje van de 5 niet aangeklikt)

Zoofy.nl 4.67 3 reviews

Vergelijkbare Klusjesmannen in de buurt

Pro image
allround klusbedrijf Baycas

1 reviews

"

Andere diensten voor je huis

vloer betegelen gevel schilderen huishoudelijke hulp verhuiswagen met een verhuizer kookplaat trapbekleding verwijderen kruipluik maken hang en sluitwerk sifon installeren kraan vastzetten perimeterdraad aanleggen speeltoestel plaatsen fitness apparatuur installeren verhuishulp mechanische ventilatie vervangen per uur
Boek direct een vakman