Regel nu jouw stukadoor

Stukadoor per uur

Vanaf €55 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 884 stukadoors in jouw regio

Stukadoor per uur nodig? Boek direct een professionele stukadoor via Zoofy. Betaal géén voorrijkosten en je hebt geen gedoe met offertes.

Regel nu jouw stukadoor
139 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 7 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Stukadoor per uur boeken via Zoofy

Stukadoor per uur inschakelen

Een stukadoor is een professional die gespecialiseerd is in het stucen van muren en plafonds. Stucwerk wordt gebruikt om een glad en egale afwerking te creëren op muren en plafonds, en om scheuren en oneffenheden te verbergen.

Welke services kunnen zij verrichten

Een stukadoor kan worden ingeschakeld voor verschillende soorten werkzaamheden, zoals het stucen van nieuwe muren, het herstellen van bestaand stucwerk, het aanbrengen van speciale effecten zoals marmerimitatie of structuurstucwerk, of het aanbrengen van behangklaar stucwerk.

Bij Zoofy alleen betrouwbare stukadoors

Als je een stukadoor inschakelt, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat deze professional over de juiste kwalificaties, ervaring en vergunningen beschikt. Vraag om referenties en bekijk voorbeelden van eerder werk van de stukadoor. Het is ook aan te raden om meerdere offertes op te vragen van verschillende stukadoors om de prijzen te vergelijken.
 

Droogtijden van het stucwerk

Houd er rekening mee dat het stucwerk een tijdje nodig heeft om te drogen en dat de stukadoor deze tijd nodig heeft, afhankelijk van de grootte van het project. Ook moet er rekening gehouden worden met de eventuele verstoring van de woning tijdens de werkzaamheden.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af