9
Reviews
5 jaar
Zoofy
Klusjesman
Vloerspecialist

4,89/5 - 9 reviews

TOP PRO

Klusbedrijf M. van Hoorn

TOP PRO

4,89/5 - 9 reviews

Klusjesman
Vloerspecialist
Bilthoven
9 klussen uitgevoerd
tv ophangen , spiegel ophangen , kattenluik in glas
5 jaar in bedrijf bij zoofy als Klusjesman, Vloerspecialist

Over Klusbedrijf M. van Hoorn klusjesman

Welkom bij Klusbedrijf M. van Hoorn, dé expert op het gebied van klusjesman klussen in de regio Bilthoven. Inmiddels zijn we 5 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Klusbedrijf M. van Hoorn zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Klusbedrijf M. van Lees meer...

Reviews over Klusbedrijf M. van Hoorn

Maarten was friendly and did a great job.

Maarten kwam samen met zijn collega. Het was een spoedklus. Ze stonden binnen no time voor mijn deur. Coolblue was eerder langsgeweest om de nieuwe televisie te installeren en aan een meurbeugel op te hangen. Helaas lukt het hun niet deze op te hangen omdat er sprake zou zijn van een gipsblokmuur. Dit bleek onzin te zin. Was een bakstenen muur met een stuclaag er tegen aan. Coolblue had in een cementvoeg gebord en daarom was het gat broos geworden en te groot. Maarten en zijn collega gingen voortvarend aan de slag en binnen het uur hing de beugel waterpas met de televisie eraan en super stevig. Wat voor mij had kunnen eindigen in een miserabele aankoop , eindigde in een voldaan gevoel en daarna lekker televisie kijken. Maarten en zijn collega werkte ook heel netjes. Ik ga hun zeker inhuren voor een volgende klus!

Zoofy.nl
4.89

9 reviews

Vergelijkbare Klusjesmannen in de buurt

"
Boek direct een vakman