Hulp nodig met inboeken? Bel 020-2134422

Zoek hier je klusje

G.Gelderman

TOP PRO BADGE TOP PRO

5/5 - 4 reviews

G.Gelderman
4
Reviews
6 jaar
Zoofy
Klusjesman

Krommenie
4 klussen uitgevoerd
zwevend meubel plaatsen , gaten boren , garagedeur plaatsen
6 jaar in bedrijf bij zoofy als Klusjesman

Over G.Gelderman klusjesman

Welkom bij G.Gelderman, dé expert op het gebied van klusjesman klussen in de regio Krommenie. Inmiddels zijn we 6 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij G.Gelderman zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. G.Gelderman staat voor je klaar om elke klus Lees meer...

Reviews over G.Gelderman

De verankering van mijn kast aan de muur is mooi gedaan. Het is niet te zien dus zeer mooi afgewerkt. Gerrit doet alles in goed overleg. Zeer tevreden.

Ik vond het een fijne, klantgerichte klusjesman., die zijn klusjes naar behoren uitvoerde. Als ik de volgende keer weer een klusje heb dan zal ik naar hem vragen. Ook voor Zoofy een pluim voor het op korte termijn zoeken naar een geschikt klusjesman. Zeer tevreden dus !!!

Snel en vakkundig, aardige man. Top dus!

Zeer tevreden.

Zoofy.nl 5 4 reviews

Vergelijkbare Klusjesmannen in de buurt

"

Andere diensten voor je huis

buitenmuur verven plaatsen rookmelder onbedraad zonnescherm doek vervangen tv schotel plaatsen internethulp kozijn dichtmaken ikea hemnes kast monteren open haard plaatsen radiator vervangen hang en sluitwerk hele dag sleutelkastje monteren laadpaal thuis tot 10 meter meubel schilderen omgevingsvergunning cv bypass
Boek direct een vakman