Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Klusjesman bestelt, ook in Zwolle.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Klusjesman klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je klusjesman per uur.

klusjesman per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Klusjesman?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Klusjesmannen in Zwolle

4.2/5 sterren gebasseerd op 6 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Klusjesmannen uit Zwolle staan voor je klaar.

In je Zwolse huis moeten een paar planken voor boeken worden opgehangen. Zelf heb je geen tijd of geen zin. Je denkt na over een oplossing om die planken dan toch aan de muur te krijgen. Een klusjesman geregeld via Zoofy is dan de oplossing. Via onze website Zoofy.nl heb je snel een afspraak met een klusjesman uit Zwolle. Je geeft aan wat er moet gebeuren. Voor een klusjesman maakt het niet uit, hij kan je helpen met allerlei klussen. Of het nu grote of kleine klussen zijn. Zo kan een klusjesman een lamp ophangen, een muur vakkundig weghalen, wc-bril vervangen, planken ophangen, schilderen en een tv ophangen en installeren. Als je de klus hebt aangegeven kies je of het een klus is die snel moet gebeuren of iets minder haast heeft. Heb je een kleine klusjes die niet kunnen wachten. Geef je bij Zoofy aan dat het snel moet dan heb je met ongeveer 20 minuten een bevestiging van de afspraak in je mail. Later die dag komt de klusjesman dan langs. Kies je voor een later moment dan kies je de dag en tijdstip waarop de klusjesman bij jou langs kan komen. Je hebt ook nog de mogelijkheid dan om zelf de klusjesman te kiezen. Die kun je dan kiezen op basis van beoordelingen van andere klanten waar de klusjesman eerder heeft geholpen. Als laatste laat je je gegevens achter zodat de klusjesman weer waar en bij wie in Zwolle hij moet zijn. Al onze klusjesmannen hebben jaren ervaring. Goed nieuws: je betaalt geen voorrijkosten. De simpele reden daarvoor is dat Zoofy samenwerkt met lokale klusjesmannen. Dus de klusjesman komt uit Zwolle. Als er nog kosten bij komen zijn dat de kosten voor het materiaal.

In deze wijken van Zwolle kunnen onze klusjesmannen jou helpen

De Zwolse klusjesmannen komen in de wijken: Stadshaven, Ittersum, Schelle, Aalanden, Assendorp, Diezerpoort, Holtenbroek, Wipstrik, Westenholte, Berkum, Binnenstad, Kamperpoort- Veerallee, Marsweteringlanden, Vechtlanden, Soestweteringlanden en Poort van Zwolle. In alle 16 wijken van Zwolle komen de klusjesmannen om je te helpen bij alle klussen.