Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Klusjesman bestelt, ook in Tilburg.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Klusjesman klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je klusjesman per uur.

klusjesman per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Klusjesman?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Klusjesmannen in Tilburg

4.8/5 sterren gebasseerd op 29 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Klusjesman Tilburg gezocht (met spoed)?

Je hebt nog wel een aantal klusjes liggen in je woning in Tilburg, maar zelf heb je twee linkerhanden. Je wil nog graag een spiegel ophangen, je tv opgehangen hebben en het wordt nu toch ook wel echt tijd om je gordijnen op te hangen. Liever ga jij op het Pirusplein zitten en wijntjes drinken. Gelukkig regel je via onze website snel zo’n handige klusjesman die bij je langs kan komen. Onze klusjesmannen zijn van alle markten thuis en kunnen je met bijna alle klusjes in huis helpen. denk hierbij aan: Helpen met verhuizen of met het plaatsen van een tuinhuis. Onze klusjesman regelt het binnen korte tijd. Heb je een klus die je graag dezelfde dag opgelost wilt hebben? Dan regel je met een spoedklus binnen 20 minuten een klusjesman die je zo snel mogelijk komt helpen. Je vult je Tilburgse postcode in en wij zorgen ervoor dat er iemand komt. Je hoeft niet onnodig lang te wachten en bent ook geen extra geld kwijt aan voorrijkosten. Heb je nog geen spoedklusje of een paar grotere klussen en wil je wel graag geholpen worden? Via Zoofy.nl is dat ook mogelijk. Vul je postcode in en geef de datum en tijd door waarop het jou het beste uitkomt. Via onze site heb je binnen twee minuten een afspraak gemaakt. Aan het aantal beoordelingen kan je zien hoe de gekozen vakman wordt beoordeeld en elke vakman heeft ook zijn eigen foto. Zo weet je precies wie er straks in Tilburg bij je voor de deur staat. Bij elke klusjesman staat de prijs per uur. Voor sommige klussen zijn er vaste prijzen en we kunnen ook vrijblijvend een offerte voor je maken.

Waar zitten de klusjesmannen in Tilburg?

Als je een klusjesman nodig heb in regio Tilburg, kan hij in elke wijk bij je langskomen. Onder andere in Tuindorp de Kievit, Korvel, Het Zand, Groenewoud, Udenhout, Broekhoven, De Blaak, Hasselt en Dalem. Overal in de omgeving van Tilburg word je geholpen. Wij zijn 24/7 voor jou bereikbaar en kunnen dus ook helpen met spoed en zelfs in het weekend.