Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Klusjesman bestelt, ook in Nijmegen.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Klusjesman klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je klusjesman per uur.

klusjesman per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Klusjesman?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Klusjesmannen in Nijmegen

4/5 sterren gebasseerd op 17 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Klusjesman Nijmegen gezocht (met spoed)? Altijd een in de buurt. Regel het in 30 sec online.

n je Nijmeegse huis gaat het laminaat eruit en komt er vloerbedekking in. Je moet alleen zelf de vloer eruit halen. Vol goede moed begin je eraan. Maar na een paar planken merk je dat het wat lastiger wordt. Morgen komt de vloerbedekking al, dus je hebt snel vakkundige hulp nodig. Via onze website Zoofy.nl bestel je dan een klusjesman die je kan helpen bij het uitbreken van de vloer. Een klusjesman heb je bij Zoofy zo geregeld. Je kiest de klus waarvoor je een klusjesman nodig hebt. Het maakt niet uit om wat voor klus het gaat of je nu de vloer eruit wilt halen, plinten aangelegd moeten worden, je nog een rolgordijn hebt liggen dat opgehangen moet worden, een lamp hebt die opgehangen moet worden, een meubel dat ik elkaar gezet moet worden of dat er behangen moet worden. Je laat ons dan ook weten of je vandaag, morgen over later een klusjesman uit Nijmegen wilt. Wil je dat de klusjesman vandaag komt, dan heb je in 20 minuten een afspraak. Kies je ervoor dat de vakman op een later moment mag komen dan kies je de dag en datum waarop jij kan. Om te zorgen dat de klusjesman op het juiste adres aankomt, laat je als laatste je gegevens achter. Bij het maken van de afspraak kom je er ook achter wat de klusjesman per uur kost. Zo weet je wat je ongeveer kwijt bent. Bij Zoofy geld dat de vakman geen voorrijkosten mag rekenen. Dat scheelt jou dan toch wat geld. Gebruikt de klusjesman nog materiaal dan komen die kosten er wel bij.

De wijken in Nijmegen waar de klusjesmannen komen

Onze klusjesmannen uit Nijmegen komen in de wijken: Nijmegen Oost, Nijmegen Zuid, Dukenburg, Nijmegen Midden, Nijmegen Noord, Nijmegen Nieuw West, Nijmegen Oud West, Lindenholt en in Nijmegen Centrum.