Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Klusjesman bestelt, ook in Maastricht.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Klusjesman klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je klusjesman per uur.

klusjesman per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Klusjesman?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Klusjesmannen in Maastricht

4.8/5 sterren gebasseerd op 17 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Klusjesmannen uit Maastricht helpen je graag

Een tijd geleden heb je een nieuw meubel gekocht bij een meubelwinkel in Maastricht. Het meubel zit nog netjes ingepakt in de doos. Je komt er maar niet aan toe om het zelf te doen. Dan is een helpende hand wel heel erg welkom. Een klusjesman van Zoofy zet dat meubel in een korte tijd zo voor jou in elkaar. Via onze website Zoofy.nl regel je snel een afspraak met een klusjesman. Met een paar simpele klikken op je laptop of tablet heb je een afspraak. Je geeft aan wat de klusjesman in Maastricht moet doen. Wat een klusjesman kan is erg breed, vandaar de naam klusjesman. Een klusjesman doet klussen zoals: Een meubel in elkaar te zetten, plinten te leggen, een lamp ophangen, een tv op te hangen, een schilderij ophangen, gordijnrails ophangen, kapstok ophangen, deurklink monteren, om te helpen bij het verhuizen of om de wc-bril te vervangen. of het een grote of kleine klusjes zijn, bij onze klusjesman is die in goede handen. Wat je klus ook is, onze klusjesmannen zijn van alle markten thuis en hebben jaren ervaring. Op het volgende scherm vul je in wanneer jij kan. Vind je dat je klus niet langer kan wachten dan geef je aan dat het om een spoedklus gaat. Denk je dat de klus langer kan wachten kies dan voor een later moment. Je kan dan ook zelf een klusjesman uit Maastricht kiezen op basis van beoordelingen door andere klanten. Je zal zien dat onze vakmannen alleen goed werk leveren. In het geval van een spoedklus heb je in 20 minuten een afspraakbevestiging. Dan komt de klusjesman bij jou in Maastricht langs. Om te zorgen dat de klusjesman bij het goede adres in Maastricht aankomt, laat jij je gegevens achter. De klusjesman is een lokale klusjesman. Dus uit Maastricht. Zoofy rekent geen voorrijkosten. Dat scheelt toch weer een paar tientjes. Van dat geld kun je dan toch weer wat anders doen. Het tarief van de klusjesman zie je staan op het moment dat je een afspraak maakt.

Waar in Maastricht komen de klusjesmannen helpen?

De klusjesmannen komen in de wijken: Buitenwijk-West, Buitenwijk-Oost, Buitenwijk-Zuidoost, Buitenwijk-Zuidwest, Centrum, Buitenwijk-Noordoost en Buitenwijk-Noordwest. Onze klusjesmannen komen in alle 7 wijken van Maastricht.