Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Klusjesman bestelt, ook in Groningen.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Klusjesman klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je klusjesman per uur.

klusjesman per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Vragen of hulp met boeken? Bel ons
085-0471277


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Klusjesman?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Klusjesmannen in Groningen

4.8/5 sterren gebasseerd op 50 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Klusjesman uit Groningen regel je makkelijk hier

Je had een gezellige middag in het centrum van Groningen, op weg naar huis kwam je een grote spiegel tegen. Precies wat je zocht. Eenmaal thuis aangekomen is de spiegel toch wat te groot op die zelf op te hangen. Je probeert een oplossing te bedenken. Laat dan Zoofy je helpen. Wij hebben de beste klusjesmannen in Groningen. In korte tijd heb jij dan een afspraak gemaakt via onze website met een klusjesman. Je klikt aan welke klus er moet gebeuren. In het geval van een klusjesman kan dat van alles zijn. Dan kun je denken aan: een vloer leggen of eruit halen, kattenluik plaatsen, Plank ophangen, reparaties, plank ophangen, spiegel ophangen, muur weghalen, een tv-beugel ophangen, een nieuwe wc-bril plaatsen of helpen bij het verhuizen. De klusjesman is er voor grote en kleine klussen. Je geeft ook aan of het een klus is die echt niet langer kan wachten en vandaag moet gebeuren. Een klus kan ook voor morgen of later zijn. Als een klus op een later moment kan, heb je de optie om zelf een klusjesman te kiezen. Dit kun je dan doen op basis van beoordelingen van andere klanten. Kijk daarna in je agenda en vul dan in op welke datum en tijd de klusjesman langs kan komen. Om de klusjesman meteen bij het goede adres te krijgen vul je als laatste je gegevens in. Da weet onze klusjesman waar en bij wie hij in Groningen moet zijn. Als je een afspraak met de ervaren klusjesman uit Groningen maakt zie je zijn uurtarief staan. Je betaalt geen voorrijkosten aan de klusjesman omdat hij net als jij uit Groningen of de omgeving komt. Kosten die eventueel op de factuur erbij kunnen komen zijn de kosten voor het materiaal.

De wijken in Groningen waar de klusjesmannen komen

Onze klusjesmannen komen in heel de omgeving van Groningen. In het Centrum, Oud Zuid, Helpman, Oud Noord, Noordwest, Nieuw West, Noorddijk, Noordoost, Oud West, Hoogkerk, Oosterparkwijk, Zuidwest, Zuidoost, Meerstad en in Meerdorpen. In alle wijken dus!