Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Klusjesman bestelt, ook in Enschede.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Klusjesman klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je klusjesman per uur.

klusjesman per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Klusjesman?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Klusjesmannen in Enschede

4.8/5 sterren gebasseerd op 22 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Klusjesman uit Enschede is zo geregeld

Je woont leuk in het oostelijke Enschede. Maar je wil toch een verbouwing starten in huis. In je huis heb je twee kamers naast elkaar, Je idee is om de muur er tussenuit te halen en van die kamer een grote te maken. Omdat je zelf niet vakkundig een muur kan weghalen, ga je op zoek naar een klusjesman die dat kan. Op onze website Zoofy.nl vind je er dan wel een klusjesman die je kan helpen. Een afspraak met een klusjesman uit Enschede heb je zo gemaakt. Je vult in wat er moet gebeuren. De klusjesman is er voor grote klussen en kleine klusjes. Zo kun je de vakman vragen voor klussen zoals: Een muur weghalen, een lamp ophangen, een meubel in elkaar zetten, spotjes inbouwen, een tv ophangen en installeren of het zetten van tegels. Door zijn jarenlange ervaring is de klusjesman van alle markten thuis. In de vervolgstap kies je de dag en datum dat de klusjesman langs mag komen. Heeft het haast laat dat ons dan ook even weten, je hebt dan binnen korte tijd een afspraak. Er staat dan zo snel mogelijk een klusjesman voor de deur. Een later moment mag natuurlijk ook. Als je aan hebt gegeven dat de klusjesman op een later moment mag komen dan kun je op basis van reviews een klusjesman kiezen die jou aanstaat. Het laatste wat je nog moet doen voordat je een afspraak hebt is het achterlaten van je gegevens. Het is voor de klusjesman wel handig om te weten bij wie en waar hij in Enschede moet zijn. De klusjesman komt uit Enschede of de omgeving. Daarom zal hij geen voorrijkosten rekenen. De enige kosten die je vooraf niet weet zijn de kosten voor het materiaal. Die betaal je alleen als de klusjesman die gebruikt. Het uurtarief kun je zien als je een afspraak maakt.

In deze wijken van Enschede helpen onze klusjesmannen

De klusjesmannen komen in de wijken: Enschede-Zuid, Binnensingelgebied, Boswinkel-Stadsveld, Enschede-Noord, Hogeland-Velve, Glanerbrug, Landelijk gebied, Kernen, Twekkelerveld en Ribbelt-Stokhorst. In alle 10 de wijken van Enschede dus.