Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Klusjesman bestelt, ook in Eindhoven.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Klusjesman klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je klusjesman per uur.

klusjesman per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Klusjesman?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Klusjesmannen in Eindhoven

4.7/5 sterren gebasseerd op 51 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Een klusjesman uit Eindhoven is zo geregeld.

Om je huis in Eindhoven wat minder kaal te laten zijn heb je een schilderij gekocht. Je bent alleen niet zo’n ster in het ophangen van schilderijen. Dan is een klusjesman de oplossing. Via Zoofy regel je er snel en makkelijk een. Als je op onze website Zoofy.nl bent gekomen hoef je niet meer verder te zoeken. Wij zorgen dat jij een goede klusjesman krijgt zonder dat je er heel veel tijd aan kwijt bent. Wat jij doet is het aangeven van wat er moet gebeuren. Je kan onze allround klusjesman voor alle klussen vragen. Dit kan zijn een schilderij ophangen, tv ophangen en eventueel installeren, schilderij ophangen, vloer leggen, schilderwerk, spiegel ophangen, keukenkastje monteren of helpen bij het verhuizen. Voor het volgende scherm pak je je agenda erbij om te zien wanneer de klusjesman bij jou in Eindhoven langs mag komen. Jij kan zelf de datum en tijd kiezen dat de klusjesman langskomt. Wij hebben onze klusjesmannen allemaal persoonlijk gesproken. Als je geen spoedklus hebt dan kun je op basis van reviews die onze klanten hebben geschreven. Onze klusjesmannen hebben stuk voor stuk jaren ervaring en zijn daarmee geschikt voor elke klus. Het maakt niet uit of de klus groot of klein is. Voordat je een dag en datum invult kies je of jou klus een spoedklus is of dat de klus tot morgen of later kan wachten. Als je de afspraak maakt kun je ook al de prijs per uur zien. Voor de klusjesman is het wel handig om te weten bij wie en waar hij in Eindhoven moet zijn. Daarom laat jij als laatste je gegevens achter. Wat een voordeel voor jou is: de ervaren klusjesman komt ook uit Eindhoven of de omgeving daarom betaal je geen voorrijkosten. Dat scheelt toch een euro of 30. Mocht de klusjesman materiaal gebruiken, komen die kosten er nog wel bij.

De wijken van Eindhoven waar klusjesmannen komen helpen

De klusjesmannen helpen je graag in heel regio Eindhoven, bijvoorbeeld in: Centrum, Oud- Stratum, Kortonjo, Putten, De Laak, Oud Tongelre, Oud Woensel, Erp, Begijnenbroek, Ontginning, Achtse Molen, Aanschot, Dommelbeend, Oud Strijp, Halve Maan, Meerhoven, Rozenknopje, Oud- Gestel en Oud- Kasteel. In alle 19 wijken van Eindhoven dus!