Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Klusjesman bestelt, ook in Arnhem.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Klusjesman klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je klusjesman per uur.

klusjesman per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Klusjesman?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Klusjesmannen in Arnhem

4.8/5 sterren gebasseerd op 4 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Klusjesman Arnhem gezocht (met spoed)?

Na een hele dag zoeken, heb je eindelijk de perfecte lamp gevonden voor in je nieuwe woonkamer. Je wilt deze meteen ophangen eigenlijk, maar je hebt twee linkerhanden en ook eigenlijk geen zin om dit te doen. Dan maak je natuurlijk een afspraak met een klusjesman via onze website Zoofy.nl. Wij gaan dan meteen op zoek naar een geschikte klusjesman die je kan helpen. Binnen 20 minuten regelen wij met spoed een klusjesman bij jou in de buurt in Arnhem. Zo kan jouw klus diezelfde dag nog uitgevoerd worden en hoef je deze niet langer uit te stellen. Heb je vandaag geen tijd en komt het morgen toch eigenlijk beter uit? Op Zoofy.nl kun je zelf een datum en tijd aangeven dat de klusjesman kan langskomen, wanneer het voor jou goed uitkomt natuurlijk. Zoofy werkt alleen samen met de meest professionele en betrouwbare klusjesmannen. Zo kun je zelf een klusjesman op de website uitkiezen die bij je langskomt, zo weet jij straks precies wie er bij jou voor de deur staat. Onze klusjesmannen zijn van alle markten thuis. Zij kunnen je helpen met verschillende klussen denk hierbij aan: Het ophangen van een lamp kunnen onze handige klusjesmannen je ook helpen met het ophangen van spiegels en kapstokken. Maar ook het verwijderen van een muur, het plaatsen van een gordijnrails, het plaatsen van je nieuwe tuinhuis of met het verhuizen naar een nieuwe woning. De tarieven van onze klusjesmannen uit Arnhem kun je altijd op onze website vinden. Wij rekenen geen voorrijkosten en daarnaast kun je ook vrijblijvend een offerte opvragen. Op onze site zie je ook recensies staan die geschreven zijn door onze klanten. Je zal zien dat de klusjesmannen goed werk leveren.

In welke wijken hebben we klusjesmannen in Arnhem?

Onze klusjesman komt in alle wijken van Arnhem. Van Prinsikhaaf, tot aan Klingelbeek en het Spijkerkwartier. Ook in Elden, Elderveld, Monnikenhuizen, Klarendal, de Laar, Velperweg, Schaarsbergen en Geitenkamp. Wij staan 24/7 voor je klaar in de omgeving van Arnhem en kunnen je altijd helpen bij spoed, ook in het weekend.