Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Klusjesman bestelt, ook in Apeldoorn.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Klusjesman klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je klusjesman per uur.

klusjesman per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Vragen of hulp met boeken? Bel ons
085-0471277


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Klusjesman?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Klusjesmannen in Apeldoorn

4.8/5 sterren gebasseerd op 157 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Klusjesman in Apeldoorn gezocht?

Voor alle grote en kleine klussen in huis helpen wij je aan een klusjesman in Apeldoorn. Dus, ben je na uren puzzelen met de handleiding klaar om je nieuwe IKEA-kast bij het grofvuil te zetten? Blijft dat tuinhuisje maar niet zelfstandig staan? Vallen de badkamertegels van de muur als iemand er te hard naar kijkt? Dan kun je de klus beter laten uitvoeren door een goede klusjesman. Via onze website regel je makkelijk een professionele vakman uit de regio Apeldoorn die komt helpen wanneer jij wilt. Voor alle klussen die al te lang op de stapel hebben gelegen en die nu écht opgelost moeten worden, regelen we binnen 20 minuten dat er nog dezelfde dag een vakman bij je op de stoep staat! Vul je postcode in, en wij sturen een ervaren klusjesman die bij je in de buurt is. Die ervaren klusser zorgt ervoor dat je grote en kleine klusjes gedaan worden. Om te zorgen dat je niet wordt verrast met onverwachte kosten, kun je bij ons wanneer je de afspraak maakt al zien wat het uurtarief zal zijn. Hier komen geen voorrijkosten of BTW meer overheen; what you see is what you pay! De enige kosten die nog los in rekening kunnen worden gebracht zijn materiaalkosten, en hierover zal de klusjesman je altijd tijdig informeren. Onze klusjesmannen kunnen je helpen met heel veel verschillende klussen. Denk hierbij aan een klus zoals: Het ophangen van je tv, helpen met verhuizen, het laten plaatsen van een tuinhuis en nog vele andere klussen. Ook als je klus niet per se vandaag, maar ook morgen of op een later moment kan worden opgelost, kunnen wij een afspraak voor je maken. Vul je postcode in, selecteer je dag naar keuze, geef aan op welke tijdstippen je beschikbaar bent en wij regelen voor jou een vakman! Je kunt ons 24 uur per dag bereiken, waardoor wij je ook 's avonds en in het weekend kunnen helpen. Wij werken samen met de beste vakmannen die van alle markten thuis zijn. Iedereen met wie wij samenwerken heeft tenminste enkele jaren ervaring. Vaak zijn het zzp'ers maar in ons bestand hebben hebben wij ook grotere klusbedrijven uit Apeldoorn opgenomen. In korte tijd zijn wij uitgegroeid naar landelijke dekking. Daardoor kunnen wij je tegenwoordig in heel Nederland van dienst zijn.

In welke wijken hebben we klusjesmannen in Apeldoorn

Als je een klusjesman nodig hebt in Apeldoorn, dan kunnen wij die voor je regelen. Of je nou in Ugchelen, Centrum, Berg en Bos, Kerschoten of Apeldoorn Zuid woont: onze vakmannen maakt het niet uit! In Noord, Oost, Zuid of West Apeldoorn, we komen overal. Vul je Apeldoornse postcode in en je kunt meteen zien welke klusjesmannen bij jou in de buurt actief zijn. We zijn 24/7 voor jou bereikbaar, en hanteren nette en transparante tarieven; geen voorrijkosten, geen extra BTW en geen onverwachte kosten.