Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Klusjesman bestelt, ook in Almere.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Klusjesman klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je klusjesman per uur.

klusjesman per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Klusjesman?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Klusjesmannen in Almere

4.8/5 sterren gebasseerd op 67 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Klusjesman Almere gezocht (met spoed)?

Ga je binnenkort verhuizen of plannen om je huis in Almere te verbouwen? Een mooie vloer is de basis van een huis. Een van onze klusjesmannen kan je daar bij helpen om deze aan te leggen. Voor een offerte kun je hier ook vrijblijvend gebruik van maken. Boek snel via onze website een klusjesman. Natuurlijk kunnen onze klussers je verder helpen bij andere klusjes. Schilderwerk? Timmerwerk? Meubels monteren? Kozijn plaatsen? Omschrijf de klus en wij zorgen ervoor dat iemand je komt helpen. Kies een moment uit wanneer dit jou uitkomt en wij zorgen ervoor dat een gespecialiseerde klusjesman op dat moment langs komt. Je kunt natuurlijk ook zelf een voorkeur aangeven. Op de site staan onze klusjesmannen weergeven met fotos en reviews die geschreven zijn door onze klanten die jou voorgingen. Maken wij de keuze je iets makkelijker. Wij v verzekeren je dat er een echte vakman bij jouw op de stoep staat. Met onze spoeddienst hebben we binnen 20 minuten een geschikte klusjesman voor je geregeld. Hij komt dezelfde dag nog bij je langs. Je kunt altijd een spoedklus inplannen. Zoofy is namelijk 24 uur per dag voor je bereikbaar. De tarieven staat per klusser aangegeven. Zo weet je wat er per uur gevraagd wordt. Er komen geen voorrijkosten bij kijken!

In welke wijken hebben we klusjesmannen in Almere?

Overal in Almere kunnen onze klusjesmannen komen. In alle wijken zoals Almere Haven en Stad. Pampus en Poort. Wij zijn er snel bij om je te helpen. En alle wijken betekent dus ook dat we je in alle buurten kunnen helpen. Probeer het maar eens! In de Muziekwijk, de Filmwijk, Stevenwijk en Literatuurwijk. Overal in Almere staan we zo bij je op de stoep.