CV Monteur Rotterdam
151 recensies

Onze CV Monteurs in Rotterdam staan voor je klaar

bijv. 'CV ketel onderhoud'
Elektriciens, Loodgieters, CV Monteurs, Schilders, Slotenmakers, Dakdekkers, Klusjesmannen, Timmermannen en Witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Geen voorrijkosten

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

CV Monteur Rotterdam gezocht (met spoed)?

Voor het installeren van je CV-ketel of het verhelpen van een storing regel je via ons snel een cv monteur in Rotterdam. Ook voor periodiek onderhoud ben je bij ons netwerk van gecertificeerde monteurs aan het juiste adres. Via onze website kun je 24 uur per dag 7 dagen per week een afspraak maken met een cv monteur bij jou in de buurt. Zeker in de koude wintermaanden neemt het risico op een cv storing toe. Juist in die maanden wil je niet graag zonder warm water zitten en heb je zo snel mogelijk een cv monteur nodig. Wij begrijpen dat er dan enige haast geboden is.

Populaire CV Monteur klussen Toon alle klussen

Recensies van klanten over de CV Monteurs van Zoofy in Rotterdam

De CV Monteurs van Zoofy in Rotterdam werden beoordeeld als 5 van 5 sterren met meer dan 151 recensies

Een klant
dinsdag 22 januari 2019

Super goede ervaring! Eric is vriendelijk, professioneel en stipt. Klus perfect uitgevoerd. Kan hem iedereen aanraden!

Een klant
maandag 21 januari 2019

Ik heb niets anders dan lof voor deze vakman, hij was op tijd en heeft zijn klus goed uitgevoerd, ik vond het een vakman.

Een klant
vrijdag 18 januari 2019

Eric kwam pas na de daarbinnen afgesproken tijd, maar had de klus binnen 10 minuten geklaard.

Een klant
donderdag 17 januari 2019

Ja, de klus is geklaard, prima contact vóór hij bij mij kon zijn en toen hij er was belde hij mij weer dàt hij voor de deur stond. Elektriciteit werkt weer e hij nam ook de tijd om na te denken hoe hij het probleem op kon lossen: top!

Een klant
maandag 14 januari 2019

Professioneel, vriendelijk, op tijd en het probleem is opgelost.

Een klant
zaterdag 12 januari 2019

Ja, vriendelijk, alles goed uitgelegd en vakkundig storing verholpen.

De CV Monteurs van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle CV Monteur klussen op een rijtje

In welke wijken hebben we CV monteurs in Rotterdam

In korte tijd zijn we uitgegroeid tot een landelijke website. Ook in alle wijken in Rotterdam staan wij voor je klaar. Delfshaven en Kralingen. Overschie en in het centrum. De CV monteurs kunnen overal komen.

En dus ook alle buurten. In de Agniesebuurt en de bergpolder. We kunnen je overal snel helpen met je CV problemen. 

Ook als je buiten Rotterdam woont!

Bij Zoofy kun je via onze site een afspraak maken voor het moment dat het jou het beste uitkomt. De cv monteur houdt daar dan rekening mee.  Of je kiest voor een spoedklus. Zo is er dezelfde dag nog een gecertificeerde cv monteur bij je. In het veel van spoed hebben we meestal binnen 20 minuten een vakman voor je geregeld!

Omdat wij een netwerk van lokale monteurs en installatiebedrijven hebben hoeven wij  geen voorrijkosten te rekenen. Alle monteurs zijn tenslotte werkzaam in Rotterdam. Op onze website staan onze diensten duidelijk aangegeven. Aan de hand van je postcode kunnen we ook direct de tarieven tonen die cv monteurs in jouw regio hanteren. 

Je krijgt dan een idee hoeveel het ongeveer gaat kosten. Voor storingen wordt een uurtarief gerekend. Voor cv onderhoud rekenen we een vaste prijs. Wij adviseren regelmatig onderhoud aan de ketel. Dit verkleint de kans op storingen, zorgt ervoor dat de cv installatie zo zuinig mogelijk werkt en beperkt het risico op brandgevaar en koolmonoxide vergiftiging. Probeer daarom eens per jaar een onderhoud in te plannen. 

Is een ketel uiteindelijk aan vervanging toe dan kun je besluiten om een warmtepomp of nieuwe cv ketel te plaatsen. De prijs daarvan hangt in grote mate af van het type ketel of pomp die je kiest. Wil je hierover meer duidelijkheid hebben dan kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. De cv monteur zal je dan van tevoren laten weten aan welke kosten je moet denken. 

Heeft onze cv monteur de klus uiteindelijk naar tevredenheid afgerond. Is de storing verholpen, de ketel weer goed onderhouden, en en kun je weer warm douchen, dan maakt de monteur de factuur op. Deze ontvang je achteraf per email. Betalen kan eenvoudig, snel en veilig via Tikkie of iDeal.