CV Monteur Hilversum
13 recensies

Onze CV Monteurs in Hilversum staan voor je klaar

bijv. 'CV ketel onderhoud'
Elektriciens, Loodgieters, CV Monteurs, Schilders, Slotenmakers, Dakdekkers, Klusjesmannen, Timmermannen en Witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Geen voorrijkosten

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

CV monteur Hilversum gezocht (met spoed)?

Op zoek naar een CV Monteur in Hilversum? Zoek niet langer verder! Via Zoofy heb je binnen een aantal klikken een erkend monteur voor je deur staan. Onze monteurs zijn bekend met alle merken CV-ketels en helpen je op het moment dat het jou uitkomt! Of je nou een Atag, Nefit, Intergas, Vaillant of Rehema ketel hebt, onze vakmannen staan te trappelen om je direct te helpen.

Populaire CV Monteur klussen Toon alle klussen

Recensies van klanten over de CV Monteurs van Zoofy in Hilversum

De CV Monteurs van Zoofy in Hilversum werden beoordeeld als 5 van 5 sterren met meer dan 13 recensies

Een klant
dinsdag 20 november 2018

Danny is eerlijk, beleefd, maakt een professionele indruk en werkt grondig. Zeer tevreden.

Een klant
vrijdag 21 september 2018

Goed gewerkt ook al kwamen ze (met 2 pp) behoorlijk laat (ca. 20.40u). Doorgewerkt tot 23.15u! Zeer gewaardeerd en douche geheel opnieuw gekit. Alle apparatuur meegenomen. Ook goede adviezen mbt opstalverzekering.

Een klant
vrijdag 3 augustus 2018

Aardige kerel, netjes en vriendelijk, ook naar onze kinderen toe. Heeft de klus snel en goed gedaan. Wij zijn erg tevreden en zijn blij dat we eindelijk weer normaal kunnen koken in ons nieuwe huisje. Dank je wel Danny!

Een klant
vrijdag 16 maart 2018

Uitstekend en grondig gewerkt

Een klant
maandag 26 februari 2018

Super geholpen. Ook al was het niet een ketel uit zijn specialiteitenlijstje heeft ie m toch weten te repareren. Aardige gozer die niet te beroerd is voor een stapje extra

Een klant
maandag 26 februari 2018

Hele aardige en kundige vaklui, reageren direct en doen wat ze beloven. Bedankt

De CV Monteurs van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle CV Monteur klussen op een rijtje

In welke wijken hebben wij CV monteurs in Hilversum?

Onze vakmannen zijn door heel Hilversum (en omstreken) actief. Onze vakmannen rijden zonder probleem van noord naar zuid en oost naar west. Of je nou in het staatsliedenkwartier of de astronomische buurt woont, onze vakmannen helpen je op het door jou gewenste moment! De Kerkelanden, Maranathakerkbuurt, Zuidelijk Bloemenkwartier en Kleine Driftbuurt vallen allemaal binnen het werkgebied. Waar je ook woont in het centrum of in een van de buitenwijken in Hilversum, wij zorgen dat er een vakman naar jouw adres komt!

De CV-ketel bijvullen is iets dat veel mensen zelf kunnen, maar soms is wat hulp ook wel prettig. Daarnaast is regulier onderhoud een belangrijk aspect om de levensduur van je ketel te verlengen. Wanneer je een storing aan je CV-ketel hebt zal de monteur deze ook snel en professioneel voor je oplossen. Met behulp van de storingscode vinden ze snel de juiste oplossing of repareren ze jouw lekkende CV-ketel.

Naast CV-ketels kan het natuurlijk ook zo zijn dat je een boiler, geiser of gaskachel hebt die een onderhoudsbeurt nodig heeft. Ook dat valt in het takenpakket van onze veelzijdige vakmannen. Ze kunnen ook nieuwe CV-ketels, kachels, geisers en boilers plaatsen. Vraag hiervoor een vrijblijvende offerte aan. Als er een thermostaatknop geplaatst of vervangen moet worden dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Je kunt zelf een afspraak inplannen op basis van beoordelingen en foto’s voor een later moment. Als er haast achter zit kun je echter ook een spoedaanvraag doen waarbij je dezelfde dag nog geholpen wordt. We werken met eerlijke en goedkope tarieven zodat je waar voor je geld krijgt. We verlenen een 24-uurs service en rekenen geen extra voorrijkosten.