CV monteur gezocht?
555 recensies

De enige site in Nederland waar je online je cv monteur bestelt

bijv. 'CV ketel onderhoud'
CV monteur gezocht?
Geen voorrijkosten

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

CV monteur gezocht (met spoed)

Niemand vindt een koude douche of een centrale verwarming die niet werkt prettig. Vaak wil je voor die problemen zo snel mogelijk een cv monteur ter plaatse hebben. Dankzij onze landelijk netwerk van monteurs kan Zoofy die snelle service ook bieden. Via onze website kun je 24 uur per dag, 7 dagen in de week hulp inschakelen. 

Populaire CV Monteur klussen Toon alle klussen

Recensies van klanten over de CV Monteurs van Zoofy

De CV Monteurs van Zoofy werden beoordeeld als 4,7 van 5 sterren met meer dan 555 recensies

Wilson uit Rotterdam
donderdag 21 februari 2019, CV ketel storing

Heel vriendelijk, kreeg ook gelijk uitleg Super

Marja uit Pijnacker
donderdag 21 februari 2019, CV ketel storing

Het is een nette klusman en hij heeft voor mij nagekeken wat mijn cv ketel mankeert. Het was 3wegklep en is erna door energiewacht opgelost. Bedankt voor het meedenken en nakijken.

Marcel uit Lage Zwaluwe
vrijdag 15 februari 2019, Onderhoud CV ketel

Cv weer schoon. vriendelijk

Fabian uit Amersfoort
woensdag 13 februari 2019, Lekkende CV ketel repareren

Klus is zeer goed uitgevoerd

Sasha uit Amsterdam
dinsdag 12 februari 2019, CV ketel bijvullen

Fantastisch werk, betrouwbaar, en netjes. Een aanrader!

Ricardo uit Barendrecht
zondag 10 februari 2019, Intergas CV ketel storing

Zeer tevreden! Komt zijn afspraken na en levert net werk af.

Katja uit Rotterdam
zondag 10 februari 2019, CV monteur per uur

Heel positief. Aardige man en heel kundig. Hij wist duidelijk waar hij het over had. Wij hadden dit nog nooit gedaan maar zijn zeer tevreden.

Nelly uit Geldrop
vrijdag 8 februari 2019, Onderhoud CV ketel

Prima

De CV Monteurs van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle CV Monteur klussen op een rijtje

Wat doet een CV monteur?

De laatste tientallen jaren is het beroep van loodgieter en cv monteur uit elkaar gevallen. Vroeger was het een beperkte set van kennis en vergelijkbare technieken die je nodig had om beide vakken uit te oefenen. Tegenwoordig vraagt elk vakgebied om zijn eigen specifieke kennis. 

Een verwarmingsspecialist is nu uitsluitend bezig met CV ketels, de installatie daarvan en het onderhoud en oplossen van storingen. De meeste ketels die bij consumenten thuis hangen hebben een vermogen van 40 kW. Maar in principe werkt elke CV ketel, ook de industriële en ketels voor grote gebouwen en bij VVE's, op dezelfde manier.

Onze vakmannen zijn gespecialiseerd in het goed onderhouden van cv ketels en het oplossen van een cv ketel storing. Vroeger deden loodgieters dit werk ook. Tegenwoordig schakel je een erkende installateur in voor het onderhoud aan je CV ketel. Ook helpen wij je graag wanneer je een vakman zoekt voor een CV installatie.

Wat doet een monteur bij een CV onderhoud?

  • Schoonmaken van de verbrandingsonderdelen
  • Pakkingen vervangen
  • Systeem op druk zetten
  • Gas / lucht mengsel afstellen
  • Controleren van (slijtage)onderdelen
  • Preventief onderdelen vervangen

Vooral het schoonmaken van de verbrandingsonderdelen en het juiste gas- en luchtmengsel, zijn werkzaamheden die de ketel een stuk zuiniger maken. Een CV service beurt is daarmee al snel terugverdient. Een gemiddeld gezin betaald zo’n 800 tot 1200 Euro per jaar aan zijn gasrekening. Een verwarmingsexpert kan daar een positieve draai aan geven als hij onderhoud pleegt aan je CV ketel. Bovendien verlengt regelmatig onderhoud de levensduur van de ketel en loop je minder risico op storingen.

Werk de centrale verwarming dan alsnog een keer niet door een storing van de cv ketel. Geen zorgen. Een van onze verwarmingsmonteurs komt je graag helpen. Ook met spoed. Plaats je aanvraag, dan gaan wij op zoek naar de juiste vakman. Vaak weet je al binnen 20 minuten welke monteur uit jouw regio zo snel mogelijk naar u toe komt. Storingen treden het vaakst op net na de zomer als het kouder begint te worden. De hele zomer heeft de CV-ketel uitgestaan en hebben de installateurs het rustig gehad. Tot het moment dat de temperatuur buiten begint te dalen en 's avonds onder de 10 graden begint uit te komen. De meeste gezinnen, zeker met de wat oudere woningen, moeten dan beginnen met stoken. 

De ketels starten weer op. De driewegklep, de pomp en andere mechanische onderdelen die al maanden stil staan komen weer in beweging. Dat is het moment dat storingen ontstaan. Het CV circuit is een apart circuit dat los staat van het warm water. Er staat standaard al druk op het water voor de kranen. Daar hoeft de monteur niks aan te doen. Maar het verwarmingscircuit is een ander verhaal. Daar is een pomp voor nodig. 

Wat is het uurtarief?
Als je naar heel Nederland kijkt, dan liggen de uurtarieven tussen de 60 Euro en 75 Euro. Een monteur in Amsterdam vraagt doorgaans wat meer dan zijn collega's buiten de Randstad. In Rotterdam betaal je iets minder. Daar liggen de tarieven eerder rond de 65 Euro. Net als in Utrecht en Den Haag.

Aanvragen kun je dag en nacht via onze website plaatsen. Voor alle problemen met de cv ketel kunt u een beroep op ons doen. Vragen of opmerkingen? Je kunt ons 7 dagen per week bereiken. Na afronding van elke klus maakt de monteur een factuur voor je aan. Deze ontvang je per e-mail. Betalen kan eenvoudig via Tikkie of iDeal.  

Voor problemen met water of gas kun je ook altijd een beroep doen op een van onze loodgieters.