Regel nu jouw timmerman

Kliko ombouw maken

Vanaf €59 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 3085 timmermannen in jouw regio

Boek via Zoofy eenvoudig een timmerman voor het laten maken van een kliko ombouw. Geen gedoe met offertes, maar direct de juiste vakman.

Regel nu jouw timmerman
0 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 5 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Laat je kliko ombouw maken door een professional van Zoofy

Via Zoofy boek je direct een vakman voor het maken van een ombouwen van een kliko. Wil je een mooie houten kliko ombouw of juist een stevige van aluminium? Alles is mogelijk bij Zoofy. Plaats je klus in slechts vier eenvoudige stappen en wij regelen de rest. Betalen kan eenvoudig achteraf via Tikkie of iDeal.

Kliko laten ombouwen 

Een kliko ombouw is een manier om een standaard kliko op te leuken of te verbergen door een frame of ombouw te maken rondom de kliko. Het maken van een kliko ombouw is een proces waarbij een frame wordt gemaakt voor de ombouw en dit wordt bekleed met hout, stof of ander materiaal naar keuze.
 
Het maken van een kliko ombouw is een klus die iemand met enige doe-het-zelf vaardigheden kan aanpakken. Er zijn vele tutorials op internet waar je stap voor stap kunt zien hoe je dit zelf kunt doen. Als je echter geen zin hebt om dat te doen of geen zekerheid hebt dat je het goed kunt, is het beter om het te overlaten aan een vakman. Een vakman zal ervoor zorgen dat de ombouw veilig is en goed past bij de kliko en de omgeving.
 
Bij het maken van een kliko ombouw is het belangrijk om te zorgen dat de ombouw goed past rondom de kliko, zodat deze nog steeds gemakkelijk te openen en te sluiten is, en dat het frame stevig genoeg is om de kliko te ondersteunen. Ook is het belangrijk om te zorgen dat de ombouw in de juiste afmeting is voor de kliko die je gebruikt.
 
Het is aan te raden om een kliko ombouw te laten maken door een vakman als je geen zekerheid hebt over de stevigheid en de juiste afmeting van de ombouw, zodat deze veilig is en functioneert zoals het hoort.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af