Hulp nodig met inboeken? Bel 020-2134422

Zoek hier je klusje

MD dak & klusbedrijf

TOP PRO BADGE TOP PRO

4,59/5 - 29 reviews

MD dak & klusbedrijf
29
Reviews
6 jaar
Zoofy
Dakdekker

Sint-Michielsgestel
29 klussen uitgevoerd
daklekkage , epdm aanleggen , per uur
6 jaar in bedrijf bij zoofy als Dakdekker

Over MD dak & klusbedrijf dakdekker

Welkom bij MD dak & klusbedrijf, dé expert op het gebied van dakdekker klussen in de regio Sint-Michielsgestel. Inmiddels zijn we 6 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij MD dak & klusbedrijf zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. MD dak & klusbedr Lees meer...

Reviews over MD dak & klusbedrijf

+ + Snel en behulpzaam - Prijsbepaling was achteraf onduidelijk

Dakgoot is opnieuw gecoated. Prima contact en afspraken kunnen maken over de reparatie

De klus is prima geklaard. Aardige, meedenkende man.

Het dak ligt er weer prachtig bij. Goed werk!

Het was een controle of er een lek was. Gelukkig niks aan de hand. Voor de rest prima uitleg en advies gekregen. En ook iemand die komt opdagen

Het was een lastig probleem om de lekkage te vinden, maar met de nodige volharding is het gelukt om het probleem op te lossen.

Ja, de klus is geklaard. Ik hoop dat hij het goed gemaakt heeft, je kan het niet echt goed controleren boven op het dak.

Keurig op tijd, vriendelijk, direct de lekkage aan het dak verholpen.

Prima vakman , komt afspraken helemaal na .

Prima vakwerk

Professional guy! Reliable and neat job

Vriendelijk en dacht goed mee over mogelijke oplossingen en bijpassende kosten.

Alles prima uitgevoerd. Vooraf doorgesproken en prijsafspraak gemaakt. Prima werk. Vriendelijk en klantgericht.

Door de regen heeft hij het niet kunnen maken .komt a.s zaterdag terug

Fijn om een bericht te ontvangen op de dag zelf voordat de vakman kwam. De klus is vakkundig geklaard. Het contact verliep prettig.

Het was allemaal prima.

Hij verstaat zijn vak!!!

Ja, heel goed. Schoonmaakwerkzaamheden en goed advies tav voorkomen lekkages en vocht in de muren

Marco Dekkers heeft mijn 93 jarige moeder snel en adeqaat geholpen met de reparatie van haar lekkende dak. We zijn héél tevreden, Marco en zijn 2 collega's zijn echt klantvriendelijke TOP vakmannen en zeker een aanbeveling voor anderen.

Marco is een echte vakman. Komt afspraken na en is duidelijk in communicatie. Hij gaat, samen met zijn team, voor het leveren van goede kwaliteit. Wij zijn erg te spreken over de snelheid waarmee onze lekkage is opgelost.

Marco is een zeer ervaren vakman met oog voor hoge kwaliteit van materiaal en uitvoering.

Marco komt afspraken na of belt op voor aanpassingen. Bij mij of afspraak verzet kon worden. In goed overleg nieuwe dag en tijd gekozen. Levert verder goed werk af, wat ik zo zie, hij legt het in elk geval goed uit zodat ik het in ook begrijp. Bij volgende klus aan mijn dak zal ik zeker dit bedrijf bellen!

Marco stond heel snel aan de deur en heeft de klus professioneel opgelost.

probleem opgelost..afwerking komt nog...prima vakman, was alleen niet op vrijdag (was ziek) maar dinsdag erna... veel vertrouwen in de afwerking zodra alles droog is...aan te bevelen

Professioneel en vakkundig de lekkage gerepareerd. Goed advies en uitleg hoe dit te voorkomen in de toekomst. Zeer tevreden met deze vakman.

Snel en netjes gewerkt.

Zeer vriendelijke vakman, klus was snel uitgevoerd.

Ziet er prima uit. Zeer tevreden

Zonder twijfel krijgen Marco Dekkers en zijn schoonvader 5 van de 5 sterren van me. Sowieso konden ze me razendsnel helpen. Ze kwamen en klaarden de klus volgens afspraak en keurig netjes! Ik ben blij en vol vertrouwen dat het goed is. Groeten, Wendy

Zoofy.nl 4.59 29 reviews

Vergelijkbare Dakdekkers in de buurt

"

Andere diensten voor je huis

japans toilet installeren zolder verbouwen bestrating aanleggen houten vloer leggen schetsontwerp digitale televisiehulp ikea besta kast monteren schoonmaker kantoor voor twee uren gordijnen op maat traprenovatie zonnepaneel plaatsen per uur tapijt reinigen nest thermostat e printer instellen wc fontein plaatsen
Boek direct een vakman