Hulp nodig met inboeken? Bel 020-2134422

Zoek hier je klusje

Marbo IT

TOP PRO BADGE TOP PRO

4,88/5 - 24 reviews

Marbo IT
24
Reviews
4 jaar
Zoofy
Loodgieter

Loodgieter

Loodgieter

Klushulp

Loodgieter

Doesburg
24 klussen uitgevoerd
leidingwerk doorspuiten , tuinhulp , radiator plaatsen
4 jaar in bedrijf bij zoofy als Klusjesman, Klushulp and Loodgieter

Over Marbo IT loodgieter

Welkom bij Marbo IT, dé expert op het gebied van loodgieter klussen in de regio Doesburg. Inmiddels zijn we 4 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Marbo IT zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Marbo IT staat voor je klaar om elke loodgieter klu Lees meer...

Reviews over Marbo IT

De vakman kwam op de afgesproken datum en tijd en heeft heel goed gewerkt. Het ziet er goed uit. Aan te bevelen voor als u een badkamer klus heeft.

Dhr. Bogers heeft de slecht uitgevoerde werkzaamheden van de vorige klusser zoveel mogelijk hersteld. Hij is een vriendelijk en vakkundig.

Marcel was mooi op tijd bij ons. Hij had al het gereedschap mee dat hij nodig was en is vlot aan de slag gegaan met het installeren van de douchewand. Hij is erg nauwkeurig aan de slag gegaan en heeft het werk vlot en slim uitgevoerd. Bovendien heeft hij ons enkele goede adviezen gegeven en heeft hij nog iets snel bekeken (en gefixt) waar hij eigenlijk niet voor was gekomen. We zijn erg blij met het werk en de adviezen en we zouden Marcel zo weer vragen voor een klus!

Top top

Zoofy.nl 4.88 24 reviews

Vergelijkbare Klusjesmannen in de buurt

"

Andere diensten voor je huis

opbouw trampoline badkamerventilator aansluiten bitumen dakbedekking aircoluik plaatsen snoer verlengen armatuur monteren voorzetraam plaatsen spouwmuurisolatie graszoden leggen railverlichting installeren ikea bed in elkaar zetten hoekstopkraan monteren kerstboom optuigen internetpakket aansluiten dakterras aanleggen extra groep
Boek direct een vakman