24
Reviews
4 years
Zoofy
Handyman
Handy help
Plumber

4.88/5 - 24 reviews

TOP PRO

Marbo IT

TOP PRO

4.88/5 - 24 reviews

Handyman
Handy help
Plumber
Doesburg
24 jobs done
4 years at Zoofy as Handyman, Handy help and Plumber

About Marbo IT plumber

Welkom bij Marbo IT, dé expert op het gebied van plumber klussen in de regio Doesburg. Inmiddels zijn we 4 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Marbo IT zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Marbo IT staat voor je klaar om elke plumber klus met Show more...

Reviews over Marbo IT

Marcel was mooi op tijd bij ons. Hij had al het gereedschap mee dat hij nodig was en is vlot aan de slag gegaan met het installeren van de douchewand. Hij is erg nauwkeurig aan de slag gegaan en heeft het werk vlot en slim uitgevoerd. Bovendien heeft hij ons enkele goede adviezen gegeven en heeft hij nog iets snel bekeken (en gefixt) waar hij eigenlijk niet voor was gekomen. We zijn erg blij met het werk en de adviezen en we zouden Marcel zo weer vragen voor een klus!

Marcel kwam keurig op tijd en ging na een check of alle benodigdheden goed door mij waren ingekocht, direct aan de slag. Hij heeft de deur netjes aangepast en de klus perfect en precies uitgevoerd. Marcel is een ervaren vakman ! ik ben zeer tevreden over hem, maar ook de organisatie van Zoofy.

Marcel is an exceptional electrician. He installed all the lighting fixtures of our new-build house. Being a thorough professional, he did every task thoroughly (no short cuts). Marcel worked tirelessly throughout the entire day and paid attention to the smallest of details (like correcting minor mistakes done by builder who installed the switches). We are completely satisfied with the services provided. Highly recommended.

Zeer behulpzaam, netjes, denkt mee en helpt graag. Topper!

vakwerk en een aardige jongeman, toppertje!

De video deurbel is uitstekend geïnstalleerd. Fijn schakelen voor het afspraak moment en hij is zeer vriendelijk en behulpzaam.

Marcel heeft bij mij 2 ingewikkelde Ikea kasten in elkaar gezet. Hij heeft alles keurig in elkaar gezet en gesteld ook is alles netjes afgewerkt. Ik raad Marcel dan ook zeker aan!

Verwachtingen volledig waar gemaakt. Het resultaat is prima, netjes en vlot gewerkt en Marcel van vriendelijk en to the point.

Zoofy.nl
4.88

24 reviews

Vergelijkbare Handymen in de buurt

"
Book a professional