5
Reviews
4 jaar
Zoofy
Hovenier
Behanger
Klusjesman

4,8/5 - 5 reviews

TOP PRO

Klusbedrijf Lionel

TOP PRO

4,8/5 - 5 reviews

Hovenier
Behanger
Klusjesman
Purmerend
5 klussen uitgevoerd
halve dag , inloopdouche maken , tuinman
4 jaar in bedrijf bij zoofy als Hovenier, Behanger and Klusjesman

Over Klusbedrijf Lionel klusjesman

Welkom bij Klusbedrijf Lionel, dé expert op het gebied van klusjesman klussen in de regio Purmerend. Inmiddels zijn we 4 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Klusbedrijf Lionel zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Klusbedrijf Lionel staat voor Lees meer...

Reviews over Klusbedrijf Lionel

Er is fantastisch werk geleverd, Het behang is strak erop gezet en keurig afgewerkt. Er is niet alleen vakwerk geleverd, maar ook zeer klant vriendelijk. Ik ben meer dan tevreden! Bedankt Zoofy.

Het terras is prachtig geworden. Super vriendelijke relaxte mannen. Steen voor steen werd met liefde en aandacht gelegd. Al moest het 6x opnieuw, pas tevreden bij perfectie. Daardoor duurde het leggen ook wel iets langer dan ik vooraf had ingeschat. Maar ik weet nu wel zeker dat ik hier nog jaren plezier van ga hebben. Ga Lionel en z'n pa zeker aanbevelen.

Klus volledig naar wens geklaard, professionele aanpak, goede tijdsplanning. Luistert goed naar de wens van de klant, maakt werk tot in de puntjes af, echt een topper!

Zoofy.nl
4.8

5 reviews

Vergelijkbare Hoveniers in de buurt

"
Boek direct een vakman